Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest sens kupować CS:GO?

shift0228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie oto parametry:

Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_qfe.130704-0421)
Intel® Pentium® Dual  CPU  E2140  @ 1.60GHz (2 CPUs)
3328MB RAM
NVIDIA GeForce 7100 GS
czy jest sens kupować CS:GO czy nawet nie bd mógł go włączyć? :D
A jeśli jest za słaby to co muszę wymienić? 

Pozdrawiam

Ps. Wystarczy mi 30-50 fpsów 
Opublikowano

Na tym sprzęcie nie masz szans na komfortowe granie, prawdopodobnie nie uzyskasz 30 fps na najniższych ustawieniach.

Najlepiej odkładać na lepszy komputer ;)

Opublikowano

stary piecet ktorego nie uzywam od 2011- chodzil CSGO na dual core 2 (Ale mozesz tez quadcore kupic),  4gb ramu, nvidia 9600gt i ciagnal 60-70 fps na low ;)

Opublikowano

@Rocky. Na zwykłym monitorze wyświetli się tylko 60 fps więc nie zauważysz różnicy między 60 a 120.

Bez komentarza.

W CS'a można cisnąć na 30 FPSach jak Ci wiatrak dobrze chodzi i nie ma ścinek. 30-60 FPS to norma dobrego grania.

Ja bym odkładał pieniądze, a jak tak bardzo chcesz to poczekaj na promocje xD

Opublikowano

@Rocky. Na zwykłym monitorze wyświetli się tylko 60 fps więc nie zauważysz różnicy między 60 a 120.

Nie wiem o co ci chodzi :D ale monitor mam dobry (chyba najlepszy z całego peceta :P) 20 calowy  

Opublikowano

Czyli rozumiem że jednak opłaca się go nawet z moim sprzętem posiadać :D I teraz mam takie głupie pytanie :D Gdzie najlepiej go kupić? :P Kumpel mi mówił że można go nabyć  jeszcze gdzieś niż tylko na steamie a jeśli to prawda to gdzie jest najtaniej? i interesują mnie tylko oryginalne wersje :)

Pozdrawiam 

Opublikowano

Na przykład allegro, fabrykakluczy.pl lub keye.pl

Jeśli kupisz właśnie to bedziesz miał zablokowany rynek steam czyli nie bedziesz mógł sprzedawać skrzynek, skinow a takze kupować. Najlepiej jest kupić na steamie, najpewniej jest.

Uczeń
Opublikowano

Czyli rozumiem że jednak opłaca się go nawet z moim sprzętem posiadać :D I teraz mam takie głupie pytanie :D Gdzie najlepiej go kupić? :P Kumpel mi mówił że można go nabyć  jeszcze gdzieś niż tylko na steamie a jeśli to prawda to gdzie jest najtaniej? i interesują mnie tylko oryginalne wersje :)

Pozdrawiam 

nie nie oplaca sie, mialem ta grafike i jest ona slabsza od zintegrowanych kart. cs 1.6 mi w smoku na 40fpsach chodzil a co dopiero cs;go

tak wiem cs;go opiera sie w wiekszosci na procesorze, ale jaki bedzie komfort z gry jak do smoka wejdzie i crasha dostanie? 

Opublikowano

Nie opłaca się, twój komp tego nie wytrzyma

Możesz spróbować na najnizszysz.

Opublikowano

Żeby gracz dobrze w Cs trzeba mieć z 120 FPS jak nie lepiej :)

Stfu, jestem praktycznie zawsze top playerem a gram na 50 fpsach i 60hz monitorze.

Twoje pier**lenie to tylko stereotyp.

30 fps to nie jest płynna gra :) Przyjemna gra się zaczyna od około 50 fps.

Kto jak lubi.

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

@Rocky co ty bredzisz? 60 fps a 144fps ma gigantyczna roznice. Nie posiadam monitora 144 hercowego ale roznica jest ogromna. Na 60 fpsach gra faluje widze ze ekran przeladowuje klatki a nie luznie je laduje. Nie posiadam kamery ktora byla by w stanie to nagrac a nagrywanie frapsem/actionem jest bezsensowne bo roznicy nie zobaczysz :P. Wiec mozesz mi wierzyc na slowo.

Autorze zrezygnuj z gry na tym piecyku tylko bedziesz sie denerwowal.

graphic.png
Opublikowano

@Rocky co ty bredzisz? 60 fps a 144fps ma gigantyczna roznice. Nie posiadam monitora 144 hercowego ale roznica jest ogromna. Na 60 fpsach gra faluje widze ze ekran przeladowuje klatki a nie luznie je laduje. Nie posiadam kamery ktora byla by w stanie to nagrac a nagrywanie frapsem/actionem jest bezsensowne bo roznicy nie zobaczysz :P. Wiec mozesz mi wierzyc na slowo.

Autorze zrezygnuj z gry na tym piecyku tylko bedziesz sie denerwowal.

Trochę źle mnie zrozumiałeś :D Ja napisalem, że na monitorze 60 hz nie zauważy się różnicy miedzy graniem na 60 czy 120 fps'ach.

@down Dobra, ja widziałem swoje, nie ma sensu się kłócić.

Opublikowano

A ja Ci tlumacze ze zauwazy.

Mozesz sie ze mna klocic ile chcesz ale w praktyce wyglada to tak:

60fps = ekran faluje i przeladowuje sie jak jakis program

144fps na monitorze 60Hz = ekran chodzi plynnie spokojnie i dynamicznie klatki nie pstrykaja jak w filmoe ale przechodza bardzo szybko.

Defalto posiadam monitor z opoznieniem 1ms GTG co moze takze dawac spora roznice.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...