Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zniszalny, nie bezpieczny.. Tank build - Hades tested.

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj,

W tym temacie podam Ci build, wyjaśnię dlaczego jest taki dziwny oraz na jakich postaciach najlepiej działa.. ;)

Więc tak build testowałem najwięcej na hadesie. Dlaczego na nim? Doskok, ogłuszenie, duży damage oraz heal na 3 oraz dobry ult bijący mocno.. ;) Podobnych postaci jest kilka. Dobry jest on również na ymir z blinkiem.

Wygląda on następująco:

80a08.jpg

Pewnie już widzisz że jest dziwny. Jakieś słabe itemy, o co tu chodzi ziomuś?

Więc, pierwszy item to nasz silnik. Go nie zmieniasz pod żadnym pozorem. Daje Ci bodajże 2% obrażeń - od naszego zdrowia.

Akurat przy tym buildzie miałem 5200HP (jakoś tak) - Co daje Ci +54 obrażeń (liczone na szybko mogę się mylić.).

Kolejny item daje Tobie koło 500hp (przy full stuck's) oraz sporo obrażeń. Trzeci także. Czwarty item zaś, dlaczego wybrałem akurat ten? Są itemki które dają więcej protekcji na psychiczne, lecz ten zadaje dookoła 40dmg per tick's. Piąty wybrałem ze względu na szybkość ataku, biegu, cdr oraz hp. Ostatni wybrałem na postawie - 20% zadanych obrażeń psychicznych wraca jako magiczne. (coś w ten deseń.).

Dużo osób składa 'oby najwięcej defa', co jest błędem. Wystarczą trzy porządne itemki na przeszycie i z full buildem na defa padasz jak sciera :/

A tu masz powiedzmy sporo obrony + bardzo dużo życia oraz ładny damage. Więc przeszywka Ci nie grozi. A jak ktoś nie buduje przebicia pancerza - jesteś w sumie nie zniszczalny. Tutaj miałem 7 zginięć, było 2v3 w dodatku atakowałem zawsze solo mój sojusznik tylko doskakiwał na KS.

Życzę Ci powodzenia, jeśli użyjesz tego build'u zostaw po sobie ślad ;)

Opublikowano

hoho całkiem niezły build + te ładne staty jak na hadesa :) 

Może byś coś wykminił dla Ramy? bo kupiłem dekla i wychodzi tak że jak widziałem że każdy nim koksi to ja lamie xD 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pierwsze dwa itemki na hadesie to podstawa przy kazdym buildzie (tylko zmien ich kolejnosc, pierw stacki).

Hades pod tanka ? Serio ? Off tank albo full power. Hades jako tank ssie, dlaczego ? Bo jest cholernie k***a wolny.

To jest p********y czołg, ma sie wjebać i zajebać wroga a nie tankować.

Zaraz, zaraz, jakoś nie moge sobie wyobrazić tego abyś tym buildem potrafił zbić kogoś do tego stopnia że sojusznik ci ukradł fraga.

Ja od siebie polecam kupić te dwa pierwsze itemki lecz w innej kolejności, do tego kupić valora, void stone, buty pod penetracje oraz rod of tahuti.

A tak z innej mańki:

Hades nie ma ogłuszenia tylko wyciszenie.

Jego ult najlepiej działa z blinkiem kiedy przeciwnicy gromadzą się.

Polecam także użyć skilla nr 2 a potem nr 3, zwłaszcza na grupce wrogów lub mininków kiedy twój team lub twoje minionki są obok Cb. ( Im wieksze dmg tym wiekszy heal).

A właśnie, robienie hades pod movment speed albo attack speed jest c*****e ....  on specjalnie jest zrobiony jako najwolniejsza postać tylko po to abyś mógł się delektować każdą sekundą uśmiercania przeciwnika.

Opublikowano

g6lQg.jpg

Fakt tylko 5000 nie mogłem mieć 5200 ;c

Ten build jest pod atak + tank. Gdyż budujemy w cholere HP a pierwszy item dodaje obrażenia od zdrowia.

Można też kupić ten item który daje obrażenia od many i budować itemki mana/hp co da nam jeszcze większy damage. Pozdrawiam ;P

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Poradnik nieaktualny. Ikonki przedmiotów zostały zmienione, a build na obecną metę jest zupełnie inny. 

Zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...