Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana regionu.

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę zmienić region z euw na eune ale problem jest taki że na obu mam konta o tej samej nazwie i na tym samym mailu i nwm czy konta się połączą czy pisać do supportu o usunięcie zbędnego konta?

76561198342061369.png

Opublikowano

Chcę zmienić region z euw na eune ale problem jest taki że na obu mam konta o tej samej nazwie i na tym samym mailu i nwm czy konta się połączą czy pisać do supportu o usunięcie zbędnego konta?

Będziesz mieć tam okienko, w którym będziesz musiał zmienić nick, nie wiem co z mailem.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o nick, to wyskoczy Ci powiadomienie i będziesz musiał wybrać nowy nick. 

Co do e-maila, to będziesz miał dwa konta przypisane w jednym, bez problemu. Tak jak miałeś do tej pory. Nic się nie połączy. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Nowicjusz
Opublikowano

Znaczy , jak to osobne konta, to nie możesz sie przenieść, bez zmiany tego loginu . Chyba że sie przenosiłeś z easta na westa , to wtedy loozik.  ^_^

Łapiesz ? xDD

Opublikowano

Będziesz mieć możliwość zmiany loginu ;)

Jeżeli nick jest zarejestrowany na tym serwerze nie będzie miał "możliwości" lecz będzie zmuszony do zmiany nicku na inny.

Chyba że na tamten nick nikt nie wchodził od początku tego sezonu to spokojnie będzie mógł mieć swój nick.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...