Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyszukiwanie gier i serwerow - nie dziala./ Kolejny Update-Kolejny Problem

Grobel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pisałem już kilka krotnie na tym forum o tym problemie, lecz nikt nie znał odpowiedzi. Pisze z nadzieją, że ktoś się z tym uporał.
No więc mój problem polega na tym, że nie wyszukuje mi tuniejówek. Gra zatrzymuje się na etapie "wyszukiwanie gier i serwerów"- potem mogę czekać w nieskończoność. Kiedyś pomagało mi usunięcie plików o rozszerzeniu .dll/.blob, ale teraz już nie pomaga. Przed aktualizacją (11.10.14r) nie miałem tego problemu. Na serwery prywatne mogę wejść, bana nie mam. Ze steamem jest wszystko w porządku.  Mam windows 8, jeśli taka informacja jest potrzebna. Liczę na Waszą pomoc. Daję "Dzięki" za każdą sensowną odpowiedź.

Opublikowano

Nie napisałeś tego tu, więc zadam Ci pytanie, a mianowicie czy próbowałeś sprawdzić spójność plików ?

Jeżeli nie, to zrób to i powiedz jaki wyszedł wynik, jeśli znalazło błędy, to poczekaj aż Ci naprawi i napisz czy już działa, jeśli nie to trzeba szukać jeszcze.

Opublikowano

Prosiłem o sensowne wypowiedzi xD ... No więc dla Twojej świadomości, nawet jeśli zaznaczę wszystkie mapy to jest to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...