Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag niszczyciel. - Build.

MrPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Czytasz to pewnie myśląc że jest to kolejny marny build? Wyprowadzę Cię z błędu, tym buildem od samego początku budowania go zabierzesz koło 50% życia jednym skillem! Nie możliwe? Jednak!

Najlepiej się spisuje na postaciach które mają szybko skille - 1v3 kiedyś padałeś, nie miałeś szans? Teraz wbijasz się śmiało pizgając! Bogowie tacy jak chang'e, hel czy też ra jeszcze lepiej sobie z nim radzą!

Tutaj ss buildu oraz statów ;P

0Ue28.jpg

Ostatni item jest nie skończony, jest nim chronos pendant!

Oczywiście meditation (mana) kupujesz przy drugim powrocie do bazy. Pierw kupujesz obsidian shard (chyba tak to jest - ten pierwszy) na poziomie drugim + pota na mane.

Opublikowano

Tak... Medytacja -.- Do tego pythagorem piece na Joust 1v1. 

Build ogólnie z dupy... 

Nie tworzy się buildów pod daną klasę lecz pod samego boga gdyż każdy jest inny i ma inny zestaw umiejętności.

Wracając do medytacji po co?

Lepiej zastąpić ten aktyw beadsami/aegisem/blinkiem/sprintem

Ostatni itemek jakiś niedokończony w drzewku...

sygnature.png

Opublikowano

Używam go na: Hades, change, hel, ra, he bo, zeus oraz anubis.

Na 3v3 oraz 1v1. Masz dużo penetry więc żaden def Cię nie powstrzyma, lifesteal także się znalazł w nim przy tym duży damage oraz cdr.

Gdybyś miał w szkole lekcje czytania doczytał byś że ostatnim przedmiotem jest chronos pendant.. W dodatku umiał byś napisać zrozumiały, przejrzysty tekst.

Opublikowano

Podaj link do meczów proszę. Graczy, ktorzy kupują medytka i Pythagoran nie można traktować poważnie rly. Te staty to z bronze czy silver?

W dodatku na 1vs1 buduje sie defa, a tutaj go nie widzę. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

feVQs.jpg

No tak, jeśli grać nie potrafisz to build będzie śmieszy gdyż żaden Ci nie pomoże ;C

itu2X.jpg

@TheJeron78

Ty tak serio czy sobie jaja ze mnie robisz?  Ludzi którzy piszą "Podaj link do meczów proszę." nie można traktować poważnie. "Podaj linki do meczy." - Jak już. Anyways.

Lepiej by mana się skończyła, byś wrócił do bazy i zjedli Twoją wierze masz racje - Brawo, medal za myślenie przyślę w przyszłym tygodniu, podaj adres.

Tak samo z tym przedmiotem, kij tam że daje manę, sporo obrażeń bo aż 70 oraz life steal. Ale jest śmieszny - Brawo.

Zaniżasz poziom tego forum który i tak jest bardzo niski.

Serio to ten build jest śmieszny :>

Nie no, barwo. Konstruktywna wypowiedź, jakieś argumenty? I'll report You!

Opublikowano

67947141322231980066.jpg

No tak, jeśli grać nie potrafisz to build będzie śmieszy gdyż żaden Ci nie pomoże ;C

39446141322232180066.jpg

@TheJeron78

Ty tak serio czy sobie jaja ze mnie robisz?  Ludzi którzy piszą "Podaj link do meczów proszę." nie można traktować poważnie. "Podaj linki do meczy." - Jak już. Anyways.

Lepiej by mana się skończyła, byś wrócił do bazy i zjedli Twoją wierze masz racje - Brawo, medal za myślenie przyślę w przyszłym tygodniu, podaj adres.

Tak samo z tym przedmiotem, kij tam że daje manę, sporo obrażeń bo aż 70 oraz life steal. Ale jest śmieszny - Brawo.

Możesz dać link do meczy ? Czy to za trudne? 

Medytka tak bardzo op co nie? xD

@MrPro

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Myślisz że wstawiając cheaty, grając na nich itd. Podam profil, nick czy cokolwiek?

No tak lepiej kupić 5 potów na manę za 250 przy każdym powrocie niż medytację za 300 ;(

Użyj mózgu do czegoś innego niż myślenie o masturbacji. link - Forma pojedyncza. Meczy - Forma mnoga. Deal with it. 

Jak liźniesz troszkę języka Polskiego, napisz kolejny post. Proszę, głowa mnie boli od Twoich błędów.

Opublikowano

:O Proszę o zwykłe podanie nicku, ponieważ chcę zobaczyć profile graczy z którymi grałeś, czy to na prawdę taki problem?

No tak lepiej kupić 5 potów na manę za 250 przy każdym powrocie niż medytację za 300 ;(

Ja coś takiego napisałem?  

@MrPro

Chyba się jednak nie doczekam odpowiedzi od autora, a szkoda.

8can.png

Opublikowano

Lepiej sobie zaśmiecać ważny slot na medytację niż kupić coś lepszego , coś co się przyda do końca gry :> Zresztą od czego masz blue buffa ? A do tego te screeny ze statystykami mogą być z 2 konta które ma np 10 lvl więc mało wiarygodny jesteś.

IDcncno.png

Opublikowano

@TheJeron78

Czytanie ze zrozumieniem, klasy 1-3 Polecam (chyba że jeszcze nie pora na takie skomplikowane książki :<)

Lepiej sobie zaśmiecać ważny slot na medytację niż kupić coś lepszego , coś co się przyda do końca gry :> Zresztą od czego masz blue buffa ? A do tego te screeny ze statystykami mogą być z 2 konta które ma np 10 lvl więc mało wiarygodny jesteś.

tTTT8.jpg

Proszę widać kawałek nicku - Pierwsza i ostatnia litera R oraz L.. Teraz ss z profilu z tymi literami.

L02UX.jpg

I weź już ogarnij jeden z drugim, nie zachowujcie się jak dzieci bo zazdrościcie statów i buldu z myślą "Ja nigdy nie miałem takich statów a tyle buildów próbowałem ;<"

Opublikowano

O WOW 11-2 staty O WOW. W tym momencie powinieneś przyjąć krytykę na klatę i się poprawić a nie idziesz w zaparte nawet jeżeli inni mają rację. Zresztą build się robi na miejscu czyli gdy widzisz kogo masz w enemy teamie.

IDcncno.png

Opublikowano

Czy ty masz jakieś problemy w życiu prywatnym? Serio, nie potrafisz przyjąć krytyki to nie zakładaj tematów z  tymi "pro" buildami, które i tak są gównem. Do tego próbujesz jeszcze wmówić, że medytka to taki super item. Tą aktywke bierze się tylko na Assulta, na innych trybach ssie. Zajmuje niepotrzebny slot, który można wykorzystać na np. Beads, Aegis, czy inne aktywki. Gówno mnie obchodzi twój nick, chciałem tylko zobaczyć czy grałeś z ludźmi, którzy ledwo wbili 30 lvl i grają jak gówna czy z ludźmi, którzy grają trochę w tą grę i mają o niej jakąś wiedzę. Ale widzę, że to zdecydowanie dla ciebie za trudne. 

I weź już ogarnij jeden z drugim, nie zachowujcie się jak dzieci bo zazdrościcie statów i buldu z myślą "Ja nigdy nie miałem takich statów a tyle buildów próbowałem ;<"

Śmiechłem. Takie staty to każdy potrafi wbić. To nic nadzwyczajnego wygrać jousta 1vs1 czy 3vs3, no chyba, że dla Ciebie to osiągnięcie i chciałeś się nam pochwalić ;)

Takie statystki wbijam codziennie, i nie muszę szukać nie wiadomo jakich buildów z "internetów". Proszę, przestań wstawiać te gówna, które nazywasz "buildami". One maksymalnie będą działać na graczy low lvl. Współczuję ludziom, którzy musieli z tobą grać i patrzeć jak się budujesz. 

Użyj mózgu do czegoś innego niż myślenie o masturbacji.

Ty na prawdę masz jakieś problemy, serio.

@MrPro

8can.png

Opublikowano

Proszę, przestań wstawiać te gówna, które nazywasz "buildami". One maksymalnie będą działać na graczy low lvl.

Brawo, teraz na prawdę użyłeś mózgu. Czy gracz z 30lvl szuka buildów z internetu?

Buildy z neta bierze osoba która ma max 20/25lvl i gra pierwszy raz jakąś postacią oraz chce poznać mniej więcej strukturę by później budować własne - sytuacyjne. Wydedukuje "aha, ten mi nie pasuje bo niema tanka". Sam buduję sytuacyjne buildy i nie chwalę się statami 11-2 bo 20-0 albo i lepiej zazwyczaj jest. Tutoriale czytają słabi gracze którzy chcą coś liznąć nie wyjadacze którzy dominują rankedy. Tego chyba nie muszę zaznaczać że jak umiesz grać to moje rady zdadzą Ci się na srajtaśme?

Co do tematu, build jest w miare pod każdy mecz - Lecz nie zawsze się sprawdzi. Czasem zmieciesz każdego, czasem zjedzą Cię jak chcą.

Opublikowano

Brawo, teraz na prawdę użyłeś mózgu. Czy gracz z 30lvl szuka buildów z internetu?

Buildy z neta bierze osoba która ma max 20/25lvl i gra pierwszy raz jakąś postacią oraz chce poznać mniej więcej strukturę by później budować własne - sytuacyjne. Wydedukuje "aha, ten mi nie pasuje bo niema tanka". Sam buduję sytuacyjne buildy i nie chwalę się statami 11-2 bo 20-0 albo i lepiej zazwyczaj jest. Tutoriale czytają słabi gracze którzy chcą coś liznąć nie wyjadacze którzy dominują rankedy. Tego chyba nie muszę zaznaczać że jak umiesz grać to moje rady zdadzą Ci się na srajtaśme?

Co do tematu, build jest w miare pod każdy mecz - Lecz nie zawsze się sprawdzi. Czasem zmieciesz każdego, czasem zjedzą Cię jak chcą.

Wybacz nie wiem jaki lvl ma osoba, która bierze buildy z internetu ;) 

Wydedukuje "aha, ten mi nie pasuje bo niema tanka".

"bo nie ma tanka"? xdd Chyba tylko ty tak robisz. 

build jest w miare pod każdy mecz - Lecz nie zawsze się sprawdzi. Czasem zmieciesz każdego, czasem zjedzą Cię jak chcą.

Chyba, zawsze zmiotą ciebie. Wystarczy, złożyć Eternal Staff czy Warlocks Sash aby być trochę tankowatym, bo taki Anubis zjedzie cie samym ultem. Jeżeli ty uważasz, że taki build nada się na Change czy Hel to serio, pojęcia raczej o tej grze nie masz. Change musisz iść pod full cd, podobnie jak na hel, ponieważ te postacie opierają się na skillach - nie wiem czy to wiesz. 

8can.png

Opublikowano

67947141322231980066.jpg

Przyjrzyj się raz a uważnie - buty + chronos = 40% cd  - więcej się nie da. Jakieś jeszcze argumenty Panie "Mam więcej postów więc jestem geniuszem"?

A co Ty składasz pewnie full przeszywke nie zależnie czy masz tanka w enemy czy nie? Chyba jak niema tanka, możesz zmienić jeden item albo i dwa w zależności od tego - Kto jest.. Ale pewnie Ty tak nie robisz - bynajmniej wyśmiałeś mnie że zmieniam przedmioty w zależności od tego czy jest tank, czy dwóch assasynów czy inne kombinacje.

Opublikowano

A k***a w pierwszym poście tego tematu build jest pod full cd? No chyba, że ślepy jesteś?

Jakieś jeszcze argumenty Panie "Mam więcej postów więc jestem geniuszem"?

Ty masz jakieś problemy ze sobą? Nie potrafisz prowadzić dyskusji na temat tylko co chwile wyjeżdżasz z podobnymi tekścikami. 

A co Ty składasz pewnie full przeszywke nie zależnie czy masz tanka w enemy czy nie? Chyba jak niema tanka, możesz zmienić jeden item albo i dwa w zależności od tego - Kto jest.. Ale pewnie Ty tak nie robisz - bynajmniej wyśmiałeś mnie że zmieniam przedmioty w zależności od tego czy jest tank, czy dwóch assasynów czy inne kombinacje.

Wybacz, nie ma w Smite takiego czegoś jak "przeszywka", no chyba, że masz jakąś ruską wersję. Podałem przykłady jakie itemy można złożyć aby (znów przykład) przetrwać ult Anubisa, nigdzie nie napisałem, że trzeba te itemki obowiązkowo składać. 

Polecam nauczyć się znaczenia słowa "bynajmniej".

Skoro te buildy są takie z*******e. To zagraj z parę joustów* rankingowych i pokaż nam jak Ci poszło. Pozdrawiam. 

8can.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiem, po co kupować przedmioty z lifesteal'em dla bogów którzy mają w skillach leczenie (oczywiście divine ruin moge zrozumieć).

W dodatku 1 vs 1 i Pythagorems ? Jaja se robisz czy jak ? Po cholere ?

Medytke jeszcze jestem w stanie zrozumieć, aczkolwiek "doświadczony gracz" nie marnowałby miejsca w aktywkach na nią.

Po za tym : może mi ktoś łaskawie do k***y chędożonej nędzy powiedzieć po cholere mieć stały build na wszystkie mecze ?

po 1 : stały build jest nie praktyczny w większości meczy

po 2 : nudne jest granie ciągle tym samym z tym samym ...

po 3 : 1 vs 1 i nie ma defa ? Gratuluje, twoja nowa dywizja : Poseł I  !

edit#

A właśnie, jeżeli zamierzasz pisać że się nie znam albo że nie umiem grać lub że chce kogoś ztrollować, to bardzo chętnie zagram z tobą 1 vs 1.

Naprawde, nie cierpie ludzi którzy się wymądrzają na temat o którym gówna wiedzą.

Nowicjusz
Opublikowano

67947141322231980066.jpg

39446141322232180066.jpg

@TheJeron78

Poprawiasz go a sam piszesz "wierze" inteligencie ;) Wierzyć to możesz co najwyżej w Boga a "zjeść" mogą Twoją wieżę.

• 1 rok później...
Opublikowano

Poradnik nieaktualny (ikonki przedmiotów uległy zmianie), a build na każdego maga jest teraz inny (czasami minimalnie). 

Zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...