Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Najlepszy skin za 1800 wedlug was?

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kupilem sobie 2 skiny infernal nasus i eternium nocturne. 2 oczywiscie sa z*******e.

a z racji tego ze zostalo mi jeszcze 7k rp z refow to mam pytanie. jaki jeszcze skin polecacie za 1800rp? nie chce veigara.

Age is just a number :)

Opublikowano

DragonHunter Pantheon jest super! ;) Sam go mam, więc polecam. Ma nawet zmieniony wygląd skilli + recall.

Cena 1k+

mam juz tego skina. ale potwierdzam ze jest dobry :) do pantheona najlepszy skin. ;>

Opublikowano

Nunu Bot. Rewelacyjny śmiech!

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Opublikowano

Polecam Forecast Janna, fajne animacje skillów, fajnie zmienione emocje postaci + świetny art... ;) Ja posiadam ten skin i jestem z niego zadowolona. 

kupiony thx! :)

Nunu Bot. Rewelacyjny śmiech!

nie ma szans nie kupie tego skina bo tym smiechem by mnie denerwowal :D

Opublikowano

Może Prime Cast Cho'Gath? (Czy coś takiego, nie wiem jak to sie nazywa). :/

Opublikowano

Bardzo fajny skin do cho gatha, Battlecast Prime Cho'gath

Miły z wyglądu i naprawdę wyróżniający się w trakcie gry.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

tylko ze ja nim wgl nie gram :<

nocturne janna albo nasusem gram nieraz normale. sporadycznie ale gram. ale cho gathem gralem chyba w na poczatku sezonu 3 ostatni raz :D

Opublikowano

Janne już masz... Hmm, to może Trynda? Lub Dariusa - ten koszykarz, fajna animacja :D Z dostępnych, najdroższych najlepszy jest Udyr, ale to 3250. 

Opublikowano

Dunkmaster Darius - niesamowity art, super wygląd skilli. Jeśli ktoś nim gra - fajna odskocznia od nudnego ulti Darka. 

Headhunter Caitlyn też jest super. Wygląda jak "robot" i ma świetny slapsh skilli. Jej Q wygląda jak taka mechaniczna strzała w płomieniach :D

Niedługo jeszcze wychodzi fajniutki skin do LeBlanc. Ja na pewno kupię. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Może Prime Cast Cho'Gath? (Czy coś takiego, nie wiem jak to sie nazywa). :/

Również polecam ten skin. A postać jest bardzo fajna pierwsza gra staty 5/2 Ult OP jesz miniony lubisz dobijasz :D op toper. Wiec radze sie nia nauczyc grac.

DunkMaster darius? (czy jakoś tak) skin mi sie zabardzo nie podoba lecz animacja ulta jest fajna ;D .

Opublikowano

Janne już masz... Hmm, to może Trynda? Lub Dariusa - ten koszykarz, fajna animacja :D Z dostępnych, najdroższych najlepszy jest Udyr, ale to 3250. 

właśnie myślałem nad tryndamere bo fajnie drze morde podczas uzywania skillow i ogolnie dobrze wygląda   :D

ok, kupilem xD

Dunkmaster Darius - niesamowity art, super wygląd skilli. Jeśli ktoś nim gra - fajna odskocznia od nudnego ulti Darka. 

Headhunter Caitlyn też jest super. Wygląda jak "robot" i ma świetny slapsh skilli. Jej Q wygląda jak taka mechaniczna strzała w płomieniach :D

Niedługo jeszcze wychodzi fajniutki skin do LeBlanc. Ja na pewno kupię. 

jak dla mnie ten skin jest za drogi i  dupy nie urywa :) myślałem ze bedzie za 1350 i na początku za 975 a tu lipa 

Kayle :)

1820

Polecam 

i kayle chyba też sobie fundne ;]

ok zostało mi 1,2k rp. to bedzie na jakies promocje itp.

bo z refami koniec niestety ;/ 

dzieki wszystkim za propozycje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...