Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Grafikiem 3D

Mark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zostanę grafikiem 3D na dedykowanym serwerze Metin2. Jesteś zainteresowany? Zapraszam na PW lub GG.

Zaznaczam, że nie mam zamiaru współpracować z osobami, które udają, że coś potrafią :) Nie będę rozpisywał się w tym temacie po resztę zapraszam na gg/pw.

^^

Opublikowano

Mało o sobie napisałeś ale powodzenia

Sądzę, że jestem w miarę rozpoznawalny na tym forum więc nie muszę się rozpisywać :P

^^

Opublikowano

Polecam, jest to osoba, która ma duże doświadczenie. Jego modele są naprawdę dobrej jakości, działają na AMD itd. Sam od niego dużo się nauczyłem, bo pomaga mi gdy mam problemy, tak więc nie zastanawiać się i pisać do niego ^^

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Znamy się już wystarczająco długo, bym mógł z czystym sumieniem polecić tego użytkownika. Posiada sporą wiedzę w zakresie grafiki, którą wykorzystuje w swoich pracach. Gdybym szukał grafika do swojego projektu to mark miałby tą posadę zagwarantowaną. Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...