Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MasterOfLeeSin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie działa wam poprawnie insec?? bo u mnie na tym scrypcie lee sin robi q idzie za postac i nie wie co ma zrobic

działa normalnie.

topic:

w 2 poscie wytlumaczono ci co to insec ale jeszcze jest jedno. jesli nie masz warda albo nie da rady uzyc warda to flashuje za przeciwnika

Age is just a number :)

Opublikowano

ehh ja wiem ale chodzi mi oto że mam sinhstona(niewiem jak dokładnie się piszę) i mam flasha a on nawet nie próbuje używa q drugi raz q idzie za przeciwnika i stoi(mam wardy flasha ulta wszystko)

Opublikowano

MasterOfLeeSin lepszy od UC?

Lepszy bo ma wbudowanego ward jumpa. Jak UC też ma (nie widziałem) to sorry.

Ja śmigam na tym skrypcie i większość Q trafia. Co do inseca to dziwna sprawa bo na customie vs boty robi 8/10 inseca ale na rankedach? szczerze to nigdy nawet nie próbował.

Opublikowano

przecież w opacjach inseca możliwość wyłączenia z korzystania flasha.

Dziś odwaliłem na tym skrypcie lepiej niż Amazing xD  Zrobił mi inseca za riven po czym ona zdarzyła się fleshnąć za mnie to skrypt flash za nią i ULT w plechy. Palcami nie wykonalne :D

x

Opublikowano

Mimo wszystko szwankuje jakoś mi ten insec  :D

Znaczy, dobrze zrobi combo, postawi warda i widzę że próbuje użyć ulta, ale nie używa W do warda. Co może za tym stać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...