Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] MiniGames - zagracie na takim serwerze?

TheZiomekXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Tak jak w temacie czy zagralibyscie na takim serwerze MiniGames. Chcialbym wiedziec poniewaz nie wiem ile slotow kupowac i ile maszyn.Jakie MiniGamesy byly by na serwerze:

Vampirez
Tnt Run
Blitz SG
Survival Games
Super Craft Brothers-Nowe ulepszone
Castle Mod
Sky Wars
Quake
Minecraft Party
Parkour
Team Fortres 2
Hide And Seek
Captuhre The Flag
Spleeg
The Walls-Nowa formula
Super Craft Brothers-Ulepszone
I inne nowe MiniGamsy
Opublikowano

Niczego sobie by był też własny pomysł na nową Mini-Grę. To na 100% by przyciągnęło graczy :)

Opublikowano

Ludzie czemu wy robicie serwery z mini grami, które są na każdym serwerze z mini grami? Chciałbym zobaczyć np. taką mini grę jak np. Hot Potato. Widziałem to grę na zagranicznym serwerze, ale na polskim już nie. Zamiast robić durne SG, BlitzSg itp. itd. to może pomyślcie nad czymś co jeszcze nikt inny nie widział, a nie zrzynacie mini gry, które są na każdym serwerze. 

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Tak bardzo chętnie bym zagrał! Oczywiście jakby serwer się rozkręcił i grało tam osób nie po 0-50 bo to bezsensu wchodzić.
Najlepsze są autorskie serwery :D - To zawsze przyciąga graczy (chyba że są napisane *******)

531001454960877632167.png

Opublikowano

Chciałem zrobić taki serwer z autorskimi grami i paroma z neta, ale nie potrafię dokończyć pluginu. Jeżeli ktoś byłby zainteresowany ukończeniem proszę o kontakt na PW.

Opublikowano

Serio tak trudno wymyślić coś własnego?

Na to wszystko są już pluginy w internecie.

Świata tym nie zawojujesz.

Opublikowano

ja bym zagrał tylko to musiałobyć wszystko dobrze przygotowane technicznie

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Ciekawe, ale są już serwery tego typu i będziesz potrzebował dobrej reklamy bo inaczej marne szanse wybicia tym bardziej że będziesz musiał zrobić reklamę przed otwarciem by nie grało 20 osób bo na tyle trybów to za mało jak każdy pójdzie na inny tryb to nie będzie miało to sensu :)

671411485514457941894.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...