Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheOddOne "nowym" junglerem TSM'u!

JebanyIdiota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elegancko, w końcu jakaś dobra wiadomość na temat TSM =)

Bardzo mi się podobalo jak shyvaną gral w lesie na lcs'ach. 

Na pewno On bardziej wzmocni tą drużynę niż jego poprzednik. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

GENERAL POWRACA YAY! Teraz TSM ma w koncu lidera, po tym co zaprezentował amazing na wordlsach musieli zmienic junglera.  GG WP bardzo dobra decyzja. Sledze TSM od początku mojej kariery z lolem i szczerze powiedziawszy theoddone jest niezastąpiony.

Opublikowano

GENERAL POWRACA YAY! Teraz TSM ma w koncu lidera, po tym co zaprezentował amazing na wordlsach musieli zmienic junglera.  GG WP bardzo dobra decyzja. Sledze TSM od początku mojej kariery z lolem i szczerze powiedziawszy theoddone jest niezastąpiony.

Tyle, że jakby nie patrzeć to TSM 2/3 razy przegrali na C9 3:0 mając w składzie OddOne, a z Amazingiem pierwszy raz wygrali 3:2 kappa

Tak czy inaczej OddOne wg. mnie jest słaby, jedynie nadaje się do streamowania jak Nightblue3 ale jak kto tam woli, nie obchodzi mnie ten cały TSM bo co miesiąc zawodników zmieniają a i tak kupe grajo kappa

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

zajbiscie :) amazing nie ogarnia nic innego niz lee sin. ban na lee sina = amazing jest gownem w grze...

dobrze ze oddone wraca do tsm :)

Age is just a number :)

Opublikowano

W ogóle nie wiem co wy się tak jeszcze cieszycie tym OddOnem skoro to może nie być prawda, bo Dyrus może chciał zrobić Wam nadzieję albo po prostu strollować i specjalnie napisał do Odda bo wiedział, że on streamuje. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...