Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chciałbym wrócić do Allods! :D

rafiko1112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od dawna nie grałem w Allods. Może ktoś kojarzy nick: Vikson (55lv druid) kiedyś byłem członkiem Destruction, często wybierałem się w Astral z Exor'em i Amną (jeżeli ktoś wtedy grał, na pewno kojarzy :D ). Problem polega na tym, iż znowu chciałem pograć, a nie wiem jak wykonać transfer konta gPotato na my.com i czy jest to możliwe, bo na prawdę dawno nie zaglądałem i być może moje konto zostało usunięte. Mam do Was pytanie, jeżeli bym zaczął grę od początku czy jest jakaś sensowna gildia, aby mnie przyjąć w swoje szeregi i pomagać od czasu do czasu z tymi trudniejszymi misjami? Zastanawiam się nad klerem lub magiem (DPS to jest zasrane jak zawsze :D ).

Pomogłem ? daj +

Opublikowano

Jeśli chcesz grać od 0 to zapraszam do Assassynów. Świetna gildia po stronie Imp, sporo graczy i tylko z Polski :). Zawsze pomagają, w weekendy robią wypady na GT itd... Grałem kiedyś z Exorem więc może się kiedyś spotkaliśmy (byłem w Destruction dzięki znajomości z Lamerem - może kojarzysz:) ) :D Ja powracam do allods, gdy dodadzą nową rasę :P

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Z rasą nie wiem, codziennie sprawdzam nowe info na stronie głównej ;p

W grze pisz do Frikk, Azheal, Kipa lub Shemei, to osoby które darze najwiekszym zaufaniem w tej gildii ;) Było też forum, ale z tego co widze nie działa lub zmienili adres :D

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Ogólnie nie powiedziałbym. Oczywiście jak w każdej grze możesz wszystko mieć za pomocą $, ale tutaj możesz wymieniać walutę zdobytą w grze na walutę kupioną za $.

Pomogłem ? daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...