Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery fastdrop CS:GO

T0M333K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Znacie jakieś serwery z fast dropem?

Mecz 3 - 5 minut?

Ostatnio grałem na takim serwie ale przerobili go na serwer Turniejowy :/

Opublikowano

Szkoda czasu na takie FD.

Nie dropnie ci więcej a limit i tak ci nie pozwoli na super-duper łupy.

Jasne że nie dropnie nic więcej, ani nic lepszego, ale nie musisz grać. Wystarczy stać i robić w tym czasie coś innego.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A takie małe pytanie  , bo na początku gry zawsze jest to wybieranie drużyn , więc tam trzeba coś kliknąć , żeby była szanse na coś czy nie ? Znaczy mogę dostać coś za samo bycie na serwerze czy muszę być w jakimś teamie ? 

Opublikowano

Czy stoisz czy strzelsz powinno dropić. Jak jesteś ten co strzela to sobie ponabijasz osiągnięcia o broni i rankingi w Statrack'ach

Opublikowano

No tak , ale chodzi mi o to , że jak wchodzisz na serwer to zanim masz automatyczny wybór teamów to jest takie ala " intro " serwera , czyli OK o kliknięcia i chodzi mi o to czy zanim to kliknę i zanim dołączy mnie do zespołu , mama szanse na dostanie czegoś? 

p.s. lepiej wytłumaczyć nie umiem 

Opublikowano

Np u mnie na serwerze raz wchodzisz i minimalizujesz grę. Serwer sam wybiera ci drużynę za każdym razem, nie musisz nic klikać ( to samo przy reloadzie, zmianie mapy itd) i po prostu stoisz tak jak inni lub robisz achievementsy ;-) Serwer stoi od wczoraj także zapraszam. Do dropienia wystarczą 2 osoby i mapa ~ 7 minut

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...