Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer FreeBuild w starym stylu?

Logitech.

FreeBuild w starym stylu!  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co sadzisz o stworzeniu takiego serwera? ;)

• Tak!
      3
    • Nie!
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Ostatnio, a wlasciwie juz od dluzszego czasu jest wysyp serwerow Hardcore, Survivali itd. Nie twierdze, ze te serwery sa zle, ale jest tego zbyt duzo, te dramy, ktory serwer jest lepszy, sektory, tysiace graczy... Coraz bardziej mam wrazenie, ze zapominamy o prawdziwym zalozeniu tej gry.

Co powiecie na stworzenie serwera FreeBuild, w starym stylu? Dzialki do kupienia przez SRM za kase, zadne PlotMe, ekonomia, ChestShopy, MobArena, wszystko w naprawde starym stylu, ale rownoczesnie dostosowane pod dzisiejsze potrzeby. W Polsce aktualnie oprocz freebuild.pl nie znam zadnego, absolutnie zadnego serwera FreeBuild, oprocz jakichs 10 slotowcow, ktore bardzo szybko upadaja. Moze pora cos takiego otworzyc, dla 40, 50, 60 graczy? Bylby to chyba jedyny FreeBuild w Polsce, oprocz wspomnianego wczesniej freebuild.pl, a juz na pewno jedyny w takim starym stylu. 

Serwer bylby mniej wiecej w takim stylu:

Co Wy na to? :) Piszcie i glosujcie w ankiecie! ;)

Opublikowano

Moim zdaniem ten pomysł jest po prostu świetny. Pamiętam stare czasy, kiedy to jeszcze pluginy bukkit nie były aż takie pro-elo1337 jak teraz, no i dla przykładu serwer ds.mycraft.pl (nie ma się czego mnie uczepić, bo tego serwera nie ma :D To nie reklama xD) był moim ulubionym. Mogę Ci pomóc taki serwer postawić, lub pomóc jako członek administracji ;) Jeśli szukałbyś kogoś do pomocy, po prostu napisz.

Szukasz jakiegoś pluginu/skryptu? Zajrzyj TUTAJ :)

Opublikowano

Moim zdaniem ten pomysł jest po prostu świetny. Pamiętam stare czasy, kiedy to jeszcze pluginy bukkit nie były aż takie pro-elo1337 jak teraz, no i dla przykładu serwer ds.mycraft.pl (nie ma się czego mnie uczepić, bo tego serwera nie ma :D To nie reklama xD) był moim ulubionym. Mogę Ci pomóc taki serwer postawić, lub pomóc jako członek administracji ;) Jeśli szukałbyś kogoś do pomocy, po prostu napisz.

Dzieki za wypowiedz, w razie potrzeby odezwe sie. ;)

Opublikowano

Ofensywny post niby wszystko fajnie ale myślę że serwer bardzo szybko się znudzi byś musiał dodać coś nowego "swojego"

Opublikowano

Ofensywny post niby wszystko fajnie ale myślę że serwer bardzo szybko się znudzi byś musiał dodać coś nowego "swojego"

Będzie, będzie, spokojnie. ;) Pomyslow mam pelna glowe, tylko nie chce przesadzić. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...