Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 (Zablokowane Konto)

Hamak1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , 2 dni temu grałem w FIFE 14 bez żadnych problemów a wczoraj i dziś piszę ,,Twoje konto FUT jest zablokowane. Aby je odblokować,ustaw nowe pytanie awaryjne na komputerze . Który został wykorzystany do ustawienia poprzedniego pytania awaryjnego lub skontaktuj się z działem obsługi klienta pod adresem .....'' . Nie wiem co  może być tą przyczyną  nie używałem żadnych Cheatów,Trainerów itd . Działa mi normalnie arena treningowa itd , ale ten Ultimate Team tylko nie działa  , Bardzo proszę o szybką pomoc , ponieważ zależy mi na dalszym graniu , ponieważ miałem dość wartościowy skład ponieważ trafiłem Messiego i sprzedaży tego zawodnika .

Nie wiem czy do odpowiedniego działu napisałem jeśli do złego , proszę moderatora o przeniesienie go do odpowiedniego działu 

Z Poważaniem Tomeek ! 

Pozdrawiam

Opublikowano

Prawdopodobnie ktoś chciał włamać się na twoje konto. Postępuj tak jak Ci piszą.

Niestety nie działa ;/ jeszcze jakieś porady , proszę !

Opublikowano

Rozwiązane . Okazało się że musiałem napisać do nich tak jak ten pan wyżej , a po jakimś czasie 2-4 godzin zadzwonili i zresetowali mi pytanie awaryjne . Do Zamknięcia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...