Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasz wybór moderatora 2008

sexonyeah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie możecie mieć swoje zdanie piszcie kto waszym zdaniem powienien zostac nowym modereatorem działu warrock!

Moim zdaniem powinien być Dragon473 idealnie nadaje się na moda. Wystawia duzo hacków, pomaga, a co najważniejsze mainteresujące poradniki.

Piszcie a kto waszym?

Starogardzka.jpg

Tylko Łódzki Klub sportowy ŁKS

obraz.png

Opublikowano

no ja też przyznam że dragon473 dość dużo sie udziela

i może zasługuje na moda działy WarRock

Opublikowano

Dragon473 powinien zostać modem

31dabad8e9803218.jpg

Crysis jest bogiem strzelanie nałogiem granat zabawą a broń podstawą

Nic innego nie wymyśliłem xD

Opublikowano

A ty mu do pięt nie dorastasz.. OGÓLNIE OŚWIADCZAM ZE DRAGON POWINIEN ZOSTAC MODEM 2008! PISZCIE JESZCZE KTO TEZ TAK SąDZI..

Starogardzka.jpg

Tylko Łódzki Klub sportowy ŁKS

obraz.png

Opublikowano

Jestem za dragonem i za fabim Dragon - dużo hacków , ciekawe poradniki FAbi - dużo hackow ... Dragon by sie przydal na moda bo 2 modow nie ogarnie spamu =_=

Opublikowano
LUDZIE NAPEWNO NIE KAKA !!!!!! ODDAM SWOJ GŁOS NA KOGOS KTO ZASŁUGUJE NA TO MIANO A NIE NA TEGO..........

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tylko Łódzki Klub sportowy ŁKS RULEZ xD EŁDEZET KrK

xxxxx

Opublikowano

@up pr0 spam może więcej ?

a po co ten spam wy adminami nie jesteście więc po co ten temat ??

przecież jak zasłuży to do dostanie no lolz ludzie .

dla mnie może być KAKA ja nie robiłem żadnego gnoju na forum więc jestem czysty to że inni mają ostrzeżenia to przez ich własną głupotę więc ...

Opublikowano

@sexonyeah

i tak dragon nie bedzie modem bo zeby robic takie 'konkursiki' ktore beda brane pod uwage musisz miec zgode admina więc...nie odzywaj sie.

Opublikowano

Co wy k***a za samowolkę robicie? Po co wam nowy mod? Jakby kilo~ i Kaka~ nie wyrabiali to któryś z adminów, by o tym wiedział i zorganizował wybory, a wy tu wyjeżdżacie z tekstem "Wasz wybór moderatora 2008, jak sama nazwa wskazuje wybór..". Co to w ogóle jest?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Mateq jak forum ma zależec tylko od modów to kij z takim forum ... napisałeś "samowolkę" hmm forum powinno byc demokratyczne tak jak kraj no w pewnym sensie ... a więc MY UŻYTKOWNICY TEŻ CHCEMY MIEC GŁOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mój głos - dragon &&

Czy się stoi czy się leży kilka warnów się należy>.> zainspirowane przezemnie a stworzone przezemnie... ;p

Doceniam nie tych którzy patrzą lecz tych który dostrzegają właśnie tą niewidoczną stronę.

Jeśli uważasz że jesteś kimś "lepszym" od innych to się mylisz ^^.

Opublikowano

Ja chce tabliczke!

A wogóle to Dragon ;p Bo któż by inny ;]

Bum hej tralala, nie mam avatara ;]

Nie piszę, dla postów... ;] Piszę, bo lubię ;]

Skończyłem z hackami... ;]

I mi z tym dobrze : P

Opublikowano

jak na mnie megatron22 malo ma postow ale duzo udziela porad i jest w warrock private ale dragon473 tez jest odpowiedni

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

ja glosuje na KuBiIk__, spoko ziom i w ogole, 3 posty ma az, jest cool

co do tematu n-c

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Dragon473 !!! MOD 2008 !!!

Jeżeli twierdzisz że osoby co maja sygny typu kaka jest złym modem to debile wklej to do swojej sygny

Ja tam bym chcial zeby dragon byl modem ale jak ma byc tak jak chca modowie to niech bedzie

Opublikowano

ohnoes!

Każdy kto napisał w tym temacie ma warna za offtop.

Thank you very much.

bez gif.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...