Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matchmaking cs go ocb?

Jaszczomp11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was, o co chodzi z tym trybem matchmaking w cs go ? , mam już sporo przegrane  h , gram tylko mixy i powiem Wam że słyszałem o tym terminie już ale nie mam bladego pojęcia ocb :(

Opublikowano

@MrwolfiMan

Daj spokój... Nie na tym samym tylko na podobnym który zależny jest od rang np. Jeżeli macie silvera 1 to możecie też mieć Guardiana 2 [jeżeli masz np. GN2]

Opublikowano

Powiedziałem mniej więcej nie na takim samym , wiadomo jak trafi się premade to mogą być nawet guradiany i srebra.

albo global elite pomagajacy 4 kolegom wyjsc z unrankeda. :D ugra sam 80 killi ponad 170 pkt xdd

Opublikowano

albo global elite pomagajacy 4 kolegom wyjsc z unrankeda. :D ugra sam 80 killi ponad 170 pkt xdd

no nie sądzę... grałby na orzełki / kałachy / szeryfy, a jak wiadomo ( lub nie ) 80% to ogary, gry są cholernie ciężkie. Koleś musiałby grać na wh, bo to nie to samo co gra na silvery, tu się zaczyna vol. 1.0, słuchawki na full i nawet mucha nie przeleci. Na silve 1-5 to nawet gold 3 będzie miał te twoje 170 pkt xD

graphic.png

Opublikowano

no nie sądzę... grałby na orzełki / kałachy / szeryfy, a jak wiadomo ( lub nie ) 80% to ogary, gry są cholernie ciężkie. Koleś musiałby grać na wh, bo to nie to samo co gra na silvery, tu się zaczyna vol. 1.0, słuchawki na full i nawet mucha nie przeleci. Na silve 1-5 to nawet gold 3 będzie miał te twoje 170 pkt xD

Po dzisiejszym meczu nie jestem w stanie nic powiedzieć. Graliśmy 2 mecze na dd2 1 porażka (wszyscy w przeciwnym teamie silver 4, ja jestem w g3) zagraliśmy 2 polaczki cebulaczki w klanie rozdupczyli nas 15:15 (silver 3-5). Jako że mm jest bezsensownie dobierany można rzec że czasem gra jest bezsensowna. Typy grały lepiej niż co niekiedy goldy. Potem kolejny mecz dd2 typo msg2 i 3 w teamie a po ich stronie 3 unrankedy i 1 gold 2. Wygraliśmy 16:8.

MM jest bezcelowy bo zawsze ale to prawie zawsze daje albo smurfów albo typów na odpale.

Jeśli grasz w 5 (czyli masz swój team) szykuj się na to że wywali Ci klan po drugiej stronie. Grałem w 4 i nie wywaliło klanu zagraliśmy w 5 od razu.

MM jest dość mało wierny ale co zrobisz :D Z kimś trzeba grać i trenować.

graphic.png
Opublikowano

Obrażasz potęge golda 3? ;-;

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

chyba jestes troszeczke niedoinformowany.

daloby mu goldy 1-2 bo reszta to poziom silver1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...