Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Sharp problem z owym programem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, :)

Mam problem z tym że jak gram gierke z uruchomionym sharpem to jak się ma już zaczynać ładować to wyskakuje ze firewall blokuje coś tam gram bez sharpa normalnie wszystko śmiga i jeszcze jeden problem bo np jak zrobię ze załaduje się normalnie a potem włączę to nie działa sharp wyskakuje brak odpowiedzi zamknij program itd zna ktoś może rozwiązanie.

Opublikowano

Witam, :)

Mam problem z tym że jak gram gierke z uruchomionym sharpem to jak się ma już zaczynać ładować to wyskakuje ze firewall blokuje coś tam gram bez sharpa normalnie wszystko śmiga i jeszcze jeden problem bo np jak zrobię ze załaduje się normalnie a potem włączę to nie działa sharp wyskakuje brak odpowiedzi zamknij program itd zna ktoś może rozwiązanie.

Wyłącz zaporę.

Ściągnij ponownie L# i uruchom.

Co do błędu "brak odpowiedzi zamknij program" przed grą wyłącz opcję "Inject" w LeagueSharp'ie, włącz ją dopiero w procesie ładowania się.

QUhIR7.png

Opublikowano

dzisiaj sprawdziłem to co napisałeś i muszę napisać że zrobiłem to co kazałeś i  jeden problem z firewallem został rozwiązany tylko teraz wgl mi nie chce działać league sharp robię to co kazałeś i jeszcze jak zrobiłem to ze wyłączam inject i włączam podczas ładowania to nagle wyskakuje ze nie mam mscvr120.dll a mam na 100% no i nadal ten ''błąd brak odpowiedzi zamknij program''.

Dodam jeszcze że przed patchem śmigał  tylko czasem  był ten problem z  zamknięciem programu ale mogłem włączyć normalnie i działał przewaznie po meczu ale to wtedy odnowa włączałem ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...