Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na bana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio gralem meczyk w diaxie na evade i xerath.exe jeden koles strasznie spinal , mowil ze mnie nagral, jaka jest szansa ze dostane bana ?

Prawie żadna, bo support ma wyrąbane na zgłoszenia jakiś Januszów z Polszy. Jeśli nie był to jakiś zawodnik LCS czy coś podobnego to prawie żadne.

Support Ligi Legend to też Andrzeje, którzy nie mają żadnych uprawnień oprócz wysyłania Ci formułek

Opublikowano

No nie wiem czy support nic nie robi.

Zgłosiłem 06.10 typeczka z dobrymi dowodami. Po 2/3 godzinach odpisuje mi Riot:

http://screenshooter.net/3635442/bgomqbm

Ostatnia gra 08.10 :)

Radze uważać ;) Co byś nie przesadził - do autora. 

No i co masz, powiedzieli "tak tak przyjęliśmy ale go nie zbanujemy bo nic nie możemy bo jesteśmy andrzejami i żebyś już nie pytał o nic to napiszemy Ci że nie możemy Ci udzielać informacji"

Nic nie zrobili i nic nie zrobią a pewnie nawet nie ma czegoś takiego jak zespół dochodzeniowy

Opublikowano

No i co masz, powiedzieli "tak tak przyjęliśmy ale go nie zbanujemy bo nic nie możemy bo jesteśmy andrzejami i żebyś już nie pytał o nic to napiszemy Ci że nie możemy Ci udzielać informacji"

Nic nie zrobili i nic nie zrobią a pewnie nawet nie ma czegoś takiego jak zespół dochodzeniowy

banować banują ale takich nidzgorów bo oni to sami się wystawiają z tymi exploitami itp. Ale zwykły cebulak bana nie dostanie. Sam cisnę na full exploitach typu ryze skille z pleców itp.

Opublikowano

To prawda, zawsze piszą to samo, ten zespół to wymysł jakiś i co oni mogą zrobić? Nikt nic nie udowodni a bana można dostać jak ktoś cię nakręci podczas używania Exploitów. Typowe i zdesperowane silvery nie mogące wyjść z tej ligi na L#

wCAZfSW.png

Opublikowano

no silverem nie jestem , akurat mam dwa konta w diaxie, tylko dostalem dwa reporty z rzedu w meczach, wiec chcialbym sie dowiedziec  czy cos bedzie z tych reportow ?. Tak wgl. dzieki za informacje:)

Opublikowano

no silverem nie jestem , akurat mam dwa konta w diaxie, tylko dostalem dwa reporty z rzedu w meczach, wiec chcialbym sie dowiedziec  czy cos bedzie z tych reportow ?. Tak wgl. dzieki za informacje:)

juz dostales odpowiedzi na swoje pytania :)

nic nie bedzie z tych reportow bo rito ma wyjebane na wszystko

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...