Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] AuthMe, czy LogIT?

Trobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nie jestem trochę w temacie bo z pliczkami znów działam :>

Widzę że każdy poleca logit w czym jest lepszy od authme, bugi etc. posiada?

Zalety, wady i co wybrać :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Oczywiście że LogiIT , ogólnie jest dużo lepiej napisany (jeżeli tak można to nazwać) kod jak i ma więcej funkcji . Chociaż jak kto woli . Wiele serwerów nadal korzysta z AuthMe chociaż sam wybieram pierwszą opcję ;)

@offtop

Ogląda ktos TheWalkingDead? :D

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Sam używałem w swojej paczce AuthMe myślałem że logit,autoin mają bugi itp ale większość osób woli logit.

LogIT

Oczywiście że LogiIT , ogólnie jest dużo lepiej napisany (jeżeli tak można to nazwać) kod jak i ma więcej funkcji . Chociaż jak kto woli . Wiele serwerów nadal korzysta z AuthMe chociaż sam wybieram pierwszą opcję ;)

@offtop

Ogląda ktos TheWalkingDead? :D

Ja oglądam

//Bede ogladac

Opublikowano

Logit polecają ludzie, którzy są w biznesie krótko, z doświadczenia wiem, że authme nie zawodzi, używam go od długiego czasu, polecam zostać przy nim.

Opublikowano

Logit polecają ludzie, którzy są w biznesie krótko, z doświadczenia wiem, że authme nie zawodzi, używam go od długiego czasu, polecam zostać przy nim.

Powiem ci tak , miałem problemy z authme które zostały potwierdzone błędem , wystarczyło dodać kiedyś znak zapytania do logowania i wbijałeś na konto adminsitratora ,

także zobacz który plugin zużywa mniej ramu , ja sprawdzałem :)

Wiele opcji z authme nie zostało naprawionych (np.lobby , non stop coś sie w nim pier****)

14iq0zn.jpg

Opublikowano

Polecam LogIt dla mnie jest lepszy niż AuthMe :) Kazdy sądzi co innego :)

YHYM, POMOGŁEM ? DAJ LAJKA :)

==============:+:Koja:+:==============

Pomoglem ;3?

LIKE

==============:+:Koja:+:==============

Opublikowano

Authme moim zdaniem jest to jeden z lepszych pluginów który nie zawodzi nigdy :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Wg. mnie AuthMe upada, dużo bugów ma i łatwo obejśc je, jak ktoś jest programistą i we jak działa ten plugin :D

Sieć serwerów Minecraft
Serwer Minecraft IP: play.myotherworld.net

HnS, Survival, FreeBuild, Parkour, MiniGry, Strzelnica, SkyBlock, AntFarm, Walls, TNTRun, Prison, Craftown oraz WIELE
logo_m.png

Opublikowano

Widzę że większość z was nie potrafi czytać ze zrozumieniem, ale nie dziwie się w końcu to minecraft . . . :P

Sam już sobie sprawdzę co lepiej działa.

Temat można zamknąć.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

AuthMe używam od dobrych 3 lat i nigdy nic z nim nie było. LogIT to też dobry plugin ma bardziej rozbudowaną bazę danych (mysgl). Oraz ''nowszy'' kod. Teraz polecił bym Ci LogIT, ale na AuthMe nie powiem złego słowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...