Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold>silv

Stanovitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dziś zagrałem 3 ranki 2losy i 1win. I wlasnie zwalilo mnie do otchłani (silvera) przez noobow top wygrany stayt na + lecz taki teemo adc pod ap musi miec 0/11 na bocie. Pewnie nie którzy powiedzą ze jestem słaby ze nie umiem wyccarowac gry. No ale nie da sie wyccarowac gry jak sam wygrales topa a wszystkie pozostale linie sfeedowaly. Czemu tacy ludzie graja w ta gre? Czemu uprzykrzają życie? Proszę o komentarze pod tym co sądzicie o takich ludziach.

P.S: Czy to prawda ze jak wychodzisz z gier to spada ci mmr? Czasem miałem takie przypadki ale to glownie przez jakies awarie pradu.

Opublikowano

Co ma nazwa tematu do jego treści? Co nam po tym, że opiszesz swoją smutną historię jak przegrywasz gry.. 
Zrozumcie, że każdemu trafiają się słabsi gracze, jak chcesz się wspinać to graj non stop wtedy zaczniesz się wybijać wyżej, bo sam będziesz coraz to lepszy i w końcu będziesz carrować gry.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

nie graj zeby wygrac. staraj sie rob co masz robic ale nie wczuwaj sie w gre :)

tak btw topem nie wycarrujesz w silverze ;>

no chyba ze piesełem ale tam bot i mid nie wytrzyma late game xD

Age is just a number :)

Opublikowano

nie graj zeby wygrac. staraj sie rob co masz robic ale nie wczuwaj sie w gre :)

tak btw topem nie wycarrujesz w silverze ;>

no chyba ze piesełem ale tam bot i mid nie wytrzyma late game xD

Z topa wycarrowałem od silvera do d1.

@top Wszystko się da, sprawdź na op.gg "Aracarien" na EUNE, i ustaw ranked solo, przezjrzyj historię gier i się zastanów czy nie można, zacząłem grać na tamtym koncie jak był wbity S3.

Opublikowano

Grają dla funu, albo kupili konto. Na takich nic nie poradzisz.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

@top Wszystko się da, sprawdź na op.gg "Aracarien" na EUNE, i ustaw ranked solo, przezjrzyj historię gier i się zastanów czy nie można, zacząłem grać na tamtym koncie jak był wbity S3.

28 gier z czego 25 wygranych.

W temacie nie mówimy o BoLu.

Opublikowano

On nie gra na bolu, lel.

Temat najlepiej zamknac kolejny placzek ktory mentalnie w challengerze, ale jest w silverze.. 

4zzt3n.png

Opublikowano

BoL? xD Obejrzyj sobie powtórki z konta Deliikatny, tam też grałem. 

PS. Gardzę tym ścierwem dla ludzi bez rąk :3

Opublikowano

hmm. ale ty chyba umiesz grac na poziomie diamentu. ale watpie zeby ktos kto jest w silverze ogarnial jak carrowac gre grajac na topie.

powiedzialem ze najlepiej na midzie ewentualnie bocie bo tam jest najlatwiej.

Age is just a number :)

Opublikowano

Jezeli jestes taki pro jak to piszesz, to za chwile znowu bedziesz w goldzie

No własnie mam promo znow do GoldV. 2winy 2losy w tym 1afk ktory wygrywal mida... 

"przegrałeś bo byliście słabsi i tyle"

-Bronz smurf.

Czy masz namyśli feedera teemo 0/11 ?

P.S: GOLD BACK!

Opublikowano

Gold < Silver/Bronze

Gold jest najgorszą dywizją według mnie po platynie. I tyle.

Gold? To ty chyba nigdy nie miałeś do czynienia z dywizją bronze 5.

W tej dywizji dzieją się takie plejsy że nawet koreański challenger tego nie powtórzy , co do golda w każdej dywizji znajdziesz trolli więc nie wiem czemu uważasz że gold to najgrosza dywizja.

Opublikowano

W tej dywizji dzieją się takie plejsy że nawet koreański challenger tego nie powtórzy , co do golda w każdej dywizji znajdziesz trolli więc nie wiem czemu uważasz że gold to najgrosza dywizja.

uwaza dlatego ze jest najgorsza co ja potwierdzam

#confirmed

Daj lajka jestem cebulka.

Opublikowano

Bronzy przynajmniej sam wykerujesz, w goldzie już trochę trudniej bo wiadomo "poziom".

@1361622928-U485574.pngJebacz Matek racja ...

blyat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...