Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bierzecie ta gre na powaznie?

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak serio. Ja mam bardziej wyjebane na ta gre,kiedys nie mialem prawa nawet pojsc afk... Dla mnie rankedy to byla swietosc,nigdy nie trollowalem ani nie bylem afk.

Teraz z biegiem czasu jak gram na platynie,gdzie nie trudno o jakiegos idiote ktory zaczyna wyzywac na poczatku gry tak ok 1minuty typu "nie masz skilla","jestes noobem" albo wyzywa od polaczków i widze ze gra duzo gier (no-life) to po prostu mam ochote go strollowac a potem pojsc afk bo wiem ze dla niego jakakolwiek utrata lp to cos czego nie moze zniesc,gdzie ja mam po prostu wyjebane bo pojde sobie porobić cos ciekawszego. Najgorsze ze cierpi na tym team,aczkolwiek juz wyjebanie na ta gre osiaga 100%... Np silka o wiele lepsza jest od lola bo uzaleznia bardziej niz lol. Ta gra nie jest zyciem,teraz smieje sie z ludzi co traktuja ja jako swoje 2 zycie zamykając sie w domu na wieki... Tak więc,jak jest z wami? Bierzecie na powaznie te gre?

Opublikowano

Siedze sobie spokojnie w silverze, mam wyjebane na gierke która nic mi nie daje ;_;

Traktuje tą gre 4fun, szkoda że dla niektórych to całe życie.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Gra jest po to, zeby sie zrelaksowac w wiekszosci przypadkow, wiadomo dla pro playerow to tak jak by praca, miej wyjebane na dywizje, innych, graj dla zabawy, a wszystko wychodzi lepiej, gram tak od s2, gra mi sie nie nudzi i mam z tego zabawe, a nie spine

4zzt3n.png

Opublikowano

Nie którzy gracze grają po to, aby się wyluzować, inni zaś po to, aby wbić dywizję. Sama nie wiem do której grupy osób należę, bo gram, żeby zabić nudę. Ktoś może traktować grę poważnie i trenować itp., a ktoś inny po prostu przyjdzie, zagra i wyjdzie. ;)

Opublikowano

No więc tak. Normale to mam pelna wyjebk* czy lose czy win. Na rankach to jakims cudem spadlem z Golda V do silv1. Nie wiem jak to mozliwe gdyż jak to przyediela to mmr? kazda gra staty na + na topie a tu ni luja -,-. Ale powracajac do teamtu. Nie biore tej gry tak na serio ale nie jestem taki ze jak ktos mnie wyzywa to Ide afk. Poprostu ignore i juz.

Opublikowano

Nie którzy gracze grają po to, aby się wyluzować, inni zaś po to, aby wbić dywizję. Sama nie wiem do której grupy osób należę, bo gram, żeby zabić nudę. Ktoś może traktować grę poważnie i trenować itp., a ktoś inny po prostu przyjdzie, zagra i wyjdzie. ;)

Tyle, ze mozna to polaczyc i wbijac dywizje, a zarazem sie dobrze bawic

4zzt3n.png

Opublikowano

lol to cale moje zycie planuje rzucic szkole i kupic lepszy komputer a nastepnie nagrywac strimy zeby sie wybic, mam nadzieje ze dostane sie do jakeigos super teamu  i bede kerowac druzyne jak rekkles, kazdy przegrany ranked mnie boli, ja naprawde staram sie w to grac na powaznie ale ludzie tego nie rozumieja, juz mialem isc do psychologa bo sie tne po kadym pregranym rankedzie ale ogolnie to nie wyzywam ani nic bo ja rozumiem ze som ludzie ktorzy zwyczajnie na swiecie graja dla przyjemnosci tylko ze dla mnie to przyjemnosc prawdziwa doglebna, to jak uczucie kiedy ladna dziewczyna sie do ciebie usmiechnie a wiesz dobrze  ze jestes przegrywem lvl 17 ktory dalej mieszka z matka i wsadza sobie ogura w duoe pod prysznicem zeby zaznac odrobiny uczuc, kocham lola i bede w to gral cale swoje zycie, szkola i moje marzenia to nic, musze w koncu wyjsc z tego silvera v

Opublikowano

Tyle, ze mozna to polaczyc i wbijac dywizje, a zarazem sie dobrze bawic

Właśnie o to mi chodziło. Znam też osoby, które świata poza tą grą nie widzą i chcą dzięki temu stać się przysłowiowymi koreańcami. Chyba nie tędy droga :/

Opublikowano

Są ludzie, którzy traktują tę grę na poważnie i zabijają się o nią. - Takimi ludźmi gardzę i to bardzo.

Są ludzie, którzy traktują tę grę na poważnie, ale zależy im na zwycięstwie, nie na rage'u. - Tego typu ludzie powinni nauczyć się przegrywać, bo w momencie porażki potrafią wyzwać kogoś I TO BARDZO.

Są ludzie, którzy nie traktują tej gry na poważnie, ale wolą zagrać miło i też bez rage'a. Nie obchodzi ich, czy wygrają, czy nie. - Ja się do nich zaliczam, tak powinno być. Gra ma dawać przyjemność, a nie kolejną dawkę spinania się i stresu.

Są ludzie, którzy mają na tę grę całkowicie wyje*ane i robią wszystko, by uprzykrzyć innym rozgrywkę. - Nie lubię takich osób, ale całkowicie ich rozumiem i wiem, że każdy raz na jakiś czas strolluje gierkę.

Są też ludzie, których marzenie to zostać e-sportowcem i biorą tę grę jak swoje życie. - Zawsze myślałem, ze ludzie traktujący LoLa tak poważnie są jakoś chorzy. Bardziej się chyba nie mogłem pomylić.

Gra ma odstresowywać, ma być przyjemnością.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Normale ze ktos kto wybiera mecze rankingowe liczy na to ze gracze beda sie starac i tak dalej, w koncu o to chodzi by wspinac sie coraz wyzej i byc coraz lepszym. Jak ktos szuka wylacznie relaksu i zabawy wybiera normale, niestety wiekszosc o tym nie wie.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Masz, specjalnie dla cb:

http://memy.pl/ajax/generImg.php?insbox1=%22Si%C5%82ka+bardziej+uzale%C5%BCnia+ni%C5%BC+lol%22&insbox2=Platinium+tier&insbox3=10026&fin=1

Pewnie typowy sezonowiec max 65kg, <30cm w łapie xD

@top

Ja kłade leche na lola, wcześniej troche spinałem teraz full cheat L# wyjebana jaja

@Edit

• Hobby:#jestem_hejterzem
    - League Of Legends
    - Anime
    - Modyfikacje graficzne.
    - Muzyka (Dubstep,Metal)
Opublikowano

Kiedyś straszny rage szedł jak jakiś cienias był w teamie, ale myślę, że od dzisiaj się to zaczyna zmieniać. Grałem dzisiaj na pełnej wyjebce. Grałem te ranki bo grałem. Tak sobie. Pierwsze chyba 2gry lose. Mówie "dobra wyjebane. gramy dalej" i się z tego ciesze, a kolega na ts'ie "cieszysz się z lose?" graliśmy sobie osobno, ja win on lose ja win on lose i wyszło na to, ze ja miałem 8win pod rząd a on chyba tylko 2winy. Spinał się tak strasznie, że w jednym momencie mówie "zakmnnij już ta morde" i zaczął płakać że ja wygrywam i nie sapie itp. K***a jak by ktoś grał tylko dla funny'a to by wszystko wygrywał.  Polecam :) S1 wbity jutro myślę nad serią do golda i tam czekam na koniec sezonu :v

Opublikowano

lol...znów to samo "trolle w grze po co w to grać" ,mówisz o no-lifach sam nie masz co robić że taki temat zakładasz i przez takie myślenie dziecka: "wyzywają mnie od nooba obraze sie i pójde afk" dlatego tyle ludzi siedzi w brązie...

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

<p>

Masz, specjalnie dla cb:

http://memy.pl/ajax/generImg.php?insbox1=%22Si%C5%82ka+bardziej+uzale%C5%BCnia+ni%C5%BC+lol%22&insbox2=Platinium+tier&insbox3=10026&fin=1

Pewnie typowy sezonowiec max 65kg, <30cm w łapie xD

@top

Ja kłade leche na lola, wcześniej troche spinałem teraz full cheat L# wyjebana jaja

@Edit

• Hobby:#jestem_hejterzem

- League Of Legends

- Anime

- Modyfikacje graficzne.

- Muzyka (Dubstep,Metal)

Co ze mam platyne lol? To ze masz bronze to nie znaczy ze sa ludzie ktorzy ogarniajac moga miec platyne lol.

Typowy cebulak. Jak masz w lapie 10cm to siedz tam cicho idz pograj sobie rankeda,pospinaj sie niech ci ulzy.

Takie pizdy to tylko twarde w necie

Opublikowano

Są ludzie, którzy traktują tę grę na poważnie i zabijają się o nią. - Takimi ludźmi gardzę i to bardzo.

Są ludzie, którzy traktują tę grę na poważnie, ale zależy im na zwycięstwie, nie na rage'u. - Tego typu ludzie powinni nauczyć się przegrywać, bo w momencie porażki potrafią wyzwać kogoś I TO BARDZO.

Są ludzie, którzy nie traktują tej gry na poważnie, ale wolą zagrać miło i też bez rage'a. Nie obchodzi ich, czy wygrają, czy nie. - Ja się do nich zaliczam, tak powinno być. Gra ma dawać przyjemność, a nie kolejną dawkę spinania się i stresu.

Są ludzie, którzy mają na tę grę całkowicie wyje*ane i robią wszystko, by uprzykrzyć innym rozgrywkę. - Nie lubię takich osób, ale całkowicie ich rozumiem i wiem, że każdy raz na jakiś czas strolluje gierkę.

Są też ludzie, których marzenie to zostać e-sportowcem i biorą tę grę jak swoje życie. - Zawsze myślałem, ze ludzie traktujący LoLa tak poważnie są jakoś chorzy. Bardziej się chyba nie mogłem pomylić.

Ostatni kolorowy Cytat to tekst ktory juz kiedys mi wyslales <3 ( I pewnym stopniu zalicza sie do mnie )

Napisalem swoja sytuacje: Są też ludzie, których marzenie to zostać e-sportowcem i biorą tę grę jak swoje życie. - Zawsze myślałem, ze ludzie traktujący LoLa tak poważnie są jakoś chorzy. Bardziej się chyba nie mogłem pomylić.

Tyle z mojej strony ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jeżeli ludzie grają dla samego wyniku to nie dziwię się, że spinają się jeśli coś pójdzie nie tak. Sam proces powinien być przyjemny. Przegrałem mnóstwo gier z uśmiechem na ustach - będąc po prostu zadowolony ze swojego "performęsu". Kilka dobrych akcji i świadomość tego że się starałem. Wbita dywizja to tylko wisienka na torcie. Według mnie nie powinna być celem samym w sobie - inaczej będziesz odbierał sobie mnóstwo frajdy z gry.

Opublikowano

jesli gram normala to wyjebka bo za to i tak sa ip ktore nikomu nie sa potrzebne :)

jesli gram rankeda to staram sie skupiac i starac. ale nie traktuje gry az tak bardzo powaznie jak niektorzy dla ktorych lol jest zyciem xD

Age is just a number :)

Opublikowano

Mnie bardziej wkurwiają ludzie jak ty.

Typa co się pluje wystarczy zignorować i po problemie. Wtedy już ci nie przeszkadza i możesz cieszyć się grą. 
Bardziej grę psują ludzie tacy jak ty. Którzy wychodzą bo mają "wyjebane". Z takim nic nie zrobisz.

Tak jak sam powiedziałeś, że wchodzisz na lola dla rozrywki więc nie psuj jej innym graczom.

Tobie nikt nie może psuć rozrywki, ale ty możesz ją psuć reszcie teamu bo ktoś cie denerwuje? :D

Następnym razem kliknij tab i ignore a nie wychodź.

Opublikowano

Czyli powinniśmy gardzić KAŻDYM sportowcem bo np. piłka nożna była wymyślona dla zabawy? Ja gram bo chce wbić dywizje po to są rankedy żeby rywalizować a jak chce mieć fun to idę na rankedy.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Tak, gram rankedy, by nabic ranking. Ludzie, którzy grają rankedy dla "funu" to k***y, spierdalające grę innym, i zasługujące na bana. Grasz rankeda, by wygrac. Chcesz sie bawic, masz normale.

1qQSmS3.png

Opublikowano

Czasami gram bez rage, a czasami nie wytrzymuje jak widzę mojego bota 0:12 i typa, który mi podpickował topa (oczywiście Alistarem, bo wysoki banrate na worldsach) i robi 0:3 i 70 farmy do 20 minuty to mnie trochę wkurwia i na końcu gry

coś tam ich powyzywam, oczywiście nie od raków itd., ale do chuja w Diaxie powinien już być jakiś poziom. Co do chodzenia afk to nigdy nie poszedłem z własnej winy, byłem raz albo dwa, bo mi prąd wyjebało w lepiance, a drugim razem net mi padł. Podsumowując, według mnie jak chcesz grać 4fun - masz normale, chcesz grać dla dywizji - masz rankedy. Ja zaliczam się do drugiej grupy, bo gram dla ramki, więc mam nadzieję, że w s5 wpierdolę tego challa w końcu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...