Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Efekty świecenia zbroi i broni jak wgrać?

TaaLaaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemankooo :D

Słuchajcie mam taki problem iż pobralem sobie efekt świecenia zbroi ! i mam tam takie dwa foldery o nazwie : ARMA i ARMA TURA, no i w folderze ARMA znajduje sie folder o nazwie sword a w nim jakieś tam pliki i ss, no a w folderze ARMA TURA znajduje się folder o nazwie armor i tez tam jest kilka plików i ss.
No i teraz mam taki problem ze nie mam pojęcia co mam z tym zrobić, czy gdzieś to wkleić czy co no nie wiem ;///

I wlaśnie z prośbą do was czy pomógł by mi ktoś z tym bo naprawdę nie mam pojęcia co mam z tym zrobić! ;/

Z Góry WIELKIE Dzięki !!! :D

Specjalista
Opublikowano

ymir work\pc\common\effect

tam masz foldery takie jak :

armor

sword

i nie gadaj że nie masz bo każdy client metin2 ma.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Czego tutaj nie rozumiesz ?, wypakuj pliki pc i pc2 tam będziesz miał 2 foldery w których podmieniasz. Jeżeli nadal nie rozumiesz znajdź sobie poradnik tut na yt.

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Dobra panowie juz wiem co bylo poprostu nie wypakowało sie wszytsko z tego pc i nie mialem tych folderow co mowiliscie juz jest oks :) Dzieki bardzoo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...