Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o klasycznych frakcjach?

SpyrekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ovrael123

Przeglądałem ostatnio mpcforum i znalazłem tylko 3 takie serwery ale dość nie ogarnięte.

I jak najbardziej chce dodać takie bajery jak amulety.

Przykład : Amulet boga wiatru - daje tyle i tyle speed'a

Opublikowano

Jest już bardzo dużo takich serwerów, gracze wolą raczej zostać na tych, które znają, lub iść na jakiś ciekawy nowy tryb.

1900 POST !

Opublikowano

Dopracowany serwer Survival&Frakcje może być. Znam kilka serwerów gdzie liczba graczy dochodzi do maximum. W zależności też ile slotów preferujesz. Polecam także wgrać autorskie dodatki, aby były odzwierciedleniem od innych SV.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Ja bym pograł ale po 1 teraz cheaty wszędzie po 2 musiałbyś zrobić naprawdę DOBRĄ REKLAMĘ żeby wbiło chociaż na początek z 60 + albo nawet i 100 + wtedy bym pograł ;)

Opublikowano

Pisałem wcześniej że zamierzam dodać amulety i wiele innych dodatków czego na innych serwerach nie ma.

Amulety autorski pomysł/dodatek? Na pewno twój pomysł nie jest oryginalny sam kiedyś miałem "UNIKATY" na serwerze. Graczy było pełno, ale to przez EASY.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

jeżeli to autorski plugin, to pewnie, będzie fajnie, lecz jeżeli skrypt (nie dopracowany) to chłam... :/

Pamiętaj, że to nie wszystko, taki z modami SV+Frakcje zrobiłby furorę, nigdzie jeszcze takiego nie ma. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

jeżeli to autorski plugin, to pewnie, będzie fajnie, lecz jeżeli skrypt (nie dopracowany) to chłam... :/

Pamiętaj, że to nie wszystko, taki z modami SV+Frakcje zrobiłby furorę, nigdzie jeszcze takiego nie ma. ;)

Żadnego skryptu na gildie nie będzie, pytam się tu czy lepiej by było klaszyczne frakcje (factions) czy autorskie.

Osobiście uważam że frakcje zrobiłyby lepszą furorę bo nie ma teraz żadnych ogarniętych, nigdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...