Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę- Technikiem Forum, Technikiem Metin2, Technikiem TS3, Mistrzem gry itp.

RafalR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Na imię mi Rafał. We wrzesniu ukończyłem 15 rok życia.

Interesuję się informatyka, turystyką, kolarstwem, łucznictwem i harcerstwem.

Jestem osobą jak na swój wiek na tzw. "prostej". Nie stosuję używek itp.

Z kolei jednak mam swoje wady. Taką jest np. nadpobudliwość. U mnie to objawia się nerwami i wariowaniem, to nie znaczy że nie lubię się dobrze pobawić :)

No dobrze ale już koniec o sobie.

Ze swojej osoby oferuję takie oto dziedziny:

• Administracja serwerem prywatnym Metin2 lub innymi serwerami różnych gier.
    Oferuję w pełni dostosowane pliki serwerowe bez "dziur". Staram się być uczciwym wobec partnera od serwera.
  • Administracja forum: Mam do oferty dobrze dostosowane forum do potrzeb prywatnego serwera. Mówię tutaj o działach, grupach, stylu, poprawkach, oraz o odbugowaniu.
  • Co do TeamSpeak'a oferuję dośc skromnie, ponieważ tylko: Dostosowanie kanałów, dodanie bota, dostosowanie rang. Nie oferuję ikon, ponieważ nie posiadam żadnych estetycznie zrobionych ! :)
  • Co do opieki na forum to gwarantuję stuprocentową uczciwość, pracę, brak faworyzacji, sprawiedliwość i o ile się postaram to punktualność, lecz tego ostatniego będzie bardzo trudno, ponieważ mam trudność czasami z dostepem do komputera.

Kontakt:

GG: 47552662

TeamSpeak MPC.

PW

STATUS: NIEAKTUALNE

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

Nie podoba mi się z kilku względów, najważniejszym z nich jest to, że wypisałeś niemal wszystkie stanowiska jakie mógłbyś objąć. Uważam, że lepiej znaleźć doświadczoną osobę na jedno stanowisko niż taką, która potrafi każdego po troszku, zakładając, że to potrafisz, a nie piszesz, aby tylko poszpanować kolegom adminem..

Opublikowano

Nie podoba mi się z kilku względów, najważniejszym z nich jest to, że wypisałeś niemal wszystkie stanowiska jakie mógłbyś objąć. Uważam, że lepiej znaleźć doświadczoną osobę na jedno stanowisko niż taką, która potrafi każdego po troszku, zakładając, że to potrafisz, a nie piszesz, aby tylko poszpanować kolegom adminem..

Wypowiem się jesli chodzi o twoją odpowiedź.

Nie jestem typem szpanu. Nigdy nie szpanowałem. Jak miałem to się nie chwaliłem. I tak z czasem każdy się dowiedział, że mam stanowisko. A jak się dowiedział. To od razu powiedziałem: "Jeśli bedziesz mnie prosił o coś to powiem jedno słowo: Spi3rdalaj".

A wypisałem wszystkie stanowiska, bo myślę, że będę mógł pomóc takiej osobie, która tej pomocy wymaga.

call of duty zombies GIF by Omaze

Opublikowano

więc dajesz "nam" wybór co do twojej pracy :). Moim zdaniem lepiej być dobrym w jednej specjalizacji niż wszystko po trochu. Co do twojej wypowiedzi mogę stwierdzić iż jak na 15 lat wypowiedzi twoje nie są na etapie gimbusa, niby Cię nie widziałem przy wiekszych akcjach no, ale zostawy to dla siebie :) Polecam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...