Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam 15 lat w styczniu będę miał 16 lat, od tego czasu można pracować legalnie, chciałbym sobie trochę dorobić po lekcjach, czy w wieku 15 lat i 10 miesięcy ktoś mnie przyjmie do pracy? Dodam(takie mini CV), że jestem bardzo komunikatywny, kulturalny, towarzyski, wygadany,nie wstydzę się obcych osób, mam pojęcie na wiele tematów jestem także rozmowny, jak myślicie ktoś by przyjął mnie na ankietera w tym wieku? Ewentualnie jakbym miał już te 16 lat? Do Warszawy mam 30 minut pociągiem więc dojazd to nie problem, nie dawno się przeprowadziłem umiem dobrze rozmawiać po angielsku(kilka lat w UK) oraz po polsku dałbym radę? Dodam, że nie wyglądam na mój wiek jestem całkiem wysoki (185 cm.) ubieram się moim zdaniem dobrze, klasycznie, przeważnie czarne/dżinsowe spodnie i do tego jakaś koszula albo marynarka więc ludzie powinni postrzegać mnie jako dojrzałego i godnego zaufania człowieka. Chyba, że ankieter telefoniczny też będzie dobrą opcją. Lecz wolę takie sondy uliczne, ewentualnie rozdawanie ulotek ale to już w ostateczności.

Opublikowano

Jeżeli masz jakieś prywatne małe sklepy gdzieś koło siebie to tam powinieneś iść na pierwszym miejscu.

Na ulotkach nie polecam machasz tymi łapami w dodatku wyglądasz jak idiota.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...