Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Bakasura-jaki build na jousta oraz conquesta?

-MalosSi-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam już jakiś build, który znalazłem na internecie. Wygląda on tak:

-Ninja Tabi

-The Executioner

-Deathbringer

-Qin's Sais

-Frostbound Hammer

-Rage

Co najlepiej zmienić w tym żeby były mocne hity oraz trochę hp i wytrzymałości?

Oczywiście żeby było to pod Jousta oraz Conquest'a :)

Za pomoc lajki.

Opublikowano

Pod joust oraz conq inne buildy budujesz. Ja akurat na conq przez dwa lata (cos tak - od alpha). Grałem z 15 razy. Więc tam się wymądrzać nie będę ale podam Ci na 3v3 - Kilka sytuacyjnych.

M9btR.jpg

To jest build jeśli przeciw sobie masz: Tanka, AP oraz jakiegoś AD.

Starasz się grać tak: VSA1 / VSA3        Czyli atakujesz z lewej bądź prawej linii (na zmianę bądź 2x tu 1 tu. itd).

Wykańczasz także sytuacyjnie: Jeśli jest leczący + hunter  dźgaj pierw lekarza. W tym czasie Twój team powinien na tyle obić hunter byś mógł go zabić szybko i zająć się tankiem.

Jeśli masz AP bez leczenia + Assasin (toki/thor bądź jakikolwiek). Tu pierw klep assaina ;)

Leczim kolejny build.

tyLcU.jpg

Tutaj skupiliśmy się na speedzie, slowie oraz lifesteal. Domyślasz się na kogo to build? Pomysł zanim przeczytasz.. Nauczy Cię to w pewnym stopniu samemu myśleć co - na kogo kupić ;)

2x assasin + mage / assasin + hunter + mage.

Atakujemy również z lini. W pierwszym przypadku Assasynów (który lepszy tego pierwszego) później mag (nawet jak lekarz). W drugim Assasin, hunter, mag. (chyba że lekarz to pierw klep lekarza a nie hunter'a.)

Jeśli masz jeszcze jakieś kombinacie postaci w głowie. Pisz. Dodam że najlepiej nie budować defa na assainie, tylko life steal + attack speed ;)

Opublikowano

Witam, mam już jakiś build, który znalazłem na internecie. Wygląda on tak:

-Ninja Tabi

-The Executioner

-Deathbringer

-Qin's Sais

-Frostbound Hammer

-Rage

Co najlepiej zmienić w tym żeby były mocne hity oraz trochę hp i wytrzymałości?

Oczywiście żeby było to pod Jousta oraz Conquest'a :)

Za pomoc lajki.

Ninja Tabi tylko na Thanatosa, na inne postacie ssie. 

Pod joust oraz conq inne buildy budujesz. Ja akurat na conq przez dwa lata (cos tak - od alpha). Grałem z 15 razy. Więc tam się wymądrzać nie będę ale podam Ci na 3v3 - Kilka sytuacyjnych.

86473141313812680066.jpg

To jest build jeśli przeciw sobie masz: Tanka, AP oraz jakiegoś AD.

Starasz się grać tak: VSA1 / VSA3        Czyli atakujesz z lewej bądź prawej linii (na zmianę bądź 2x tu 1 tu. itd).

Wykańczasz także sytuacyjnie: Jeśli jest leczący + hunter  dźgaj pierw lekarza. W tym czasie Twój team powinien na tyle obić hunter byś mógł go zabić szybko i zająć się tankiem.

Jeśli masz AP bez leczenia + Assasin (toki/thor bądź jakikolwiek). Tu pierw klep assaina ;)

Leczim kolejny build.

43983141313812880066.jpg

Tutaj skupiliśmy się na speedzie, slowie oraz lifesteal. Domyślasz się na kogo to build? Pomysł zanim przeczytasz.. Nauczy Cię to w pewnym stopniu samemu myśleć co - na kogo kupić ;)

2x assasin + mage / assasin + hunter + mage.

Atakujemy również z lini. W pierwszym przypadku Assasynów (który lepszy tego pierwszego) później mag (nawet jak lekarz). W drugim Assasin, hunter, mag. (chyba że lekarz to pierw klep lekarza a nie hunter'a.)

Jeśli masz jeszcze jakieś kombinacie postaci w głowie. Pisz. Dodam że najlepiej nie budować defa na assainie, tylko life steal + attack speed ;)

Winged Blade? Asi? 0 protekcji na joust? W pierwszym buildzie bez fatalisa/witch blade? wow

Na joust 3vs3 budujesz się tak, aby mieć trochę defa. Czyli np. aby skontrować takiego thanatosa kupujesz witch blade(45% protekcji + jego as jest mniejszy)

Na magów np. ancile. Na stuny "Bańkę"

Na conquest zależy gdzie grasz. Obecnie częściej Bake pickuje sie na solo, niż na jungle. Tu i tu świetnie sobie radzi. 

Na solo:

Warrior Tabi - Witch Blade/Fatalis - Qinsy/Exe - Hide of Urchin - Rage - Qinsy/Heavy Hammer/Deathbringer/Titans Bane lub coś co daje więcej hp

Na jungle:

Fatalis - Warrior Tabi - Qinsy - Rage - Deathbringer - Executioner/albo coś na defa.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Aktualnie mam taki build na 3v3 oraz na 5v5. Gra się dobrze na nim lecz wiem, że można zrobić żeby grało się jeszcze lepiej. Na tym buildzie mam mało defa ale dużo ataku.

Warrior Tabi >>Devourer's Gauntlet >>Hastened Fatalis >>Qin's Sais >>Rage >>Deathbringer

Co byście zmienili w nim ? Bo jak mówię gra się dobrze tylko mało wyrzymały jestem :D

Opublikowano

Aktualnie mam taki build na 3v3 oraz na 5v5. Gra się dobrze na nim lecz wiem, że można zrobić żeby grało się jeszcze lepiej. Na tym buildzie mam mało defa ale dużo ataku.

Warrior Tabi >>Devourer's Gauntlet >>Hastened Fatalis >>Qin's Sais >>Rage >>Deathbringer

Co byście zmienili w nim ? Bo jak mówię gra się dobrze tylko mało wyrzymały jestem :D

Zmieniłbym tylko Devourer's na ASI jeśli chcesz mieć szybszy attack speed albo na Bloodfroga większy DMG i większa kradzież życia :)

Ewentualnie gdy masz w przeciwnej drużynie tanka to zmień Rage na Titan's Bane

A jak chcesz mieć większego deffa to tak jak kolega @1361622928-U485574.png-MalosSi- napisał 

''Na joust 3vs3 budujesz się tak, aby mieć trochę defa. Czyli np. aby skontrować takiego thanatosa kupujesz witch blade(45% protekcji + jego as jest mniejszy)

Na magów np. ancile. Na stuny "Bańkę"'

2075log.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...