Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mmorpg.

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam gry mmorpg z nie za dużymi wymaganiami grałem już w

-World of warcraft

-cabal online

-metin 2

-aion

-c9

-blade&soul

-Archlord 2

-archlord

-Wszystkie sikroady

-League of legends

-Arche age.

-Dekaron

-Firefall (za duze wymagania ale gra z*******a xD)

-rift

-Rise of metin

-Tera online

To juz wszystko w co gralem. Prosze o podanie czegos fajnego czego nie ma na tej liscie. Daje naj i lajka xD

Opublikowano

realm of the mad god          !!!!!!!!!!!!!!!

NIEEEEE xD!

@EDIT 

Lecz może to też być tak że mnie przekonajcie do jakiejs gry. Bardzo zalezy mi na craftingu i zeby gra byla grywalna i prawdziwe f2p czyli nie p2w

Opublikowano

@Edit grałem we wszystko. Poprosze dalej. Dodam jeszcze że chodzi mi o takie wymagania sprzętowe że załóżmy tera online działa na minimalnych bez scin xD Bardzo mi zalezalo na arche age lecz scina. Oto mój komp moze jest jeszcze nadzieja na archeage?

KOMPUTER:Procesor: Amd Athlon 64 x2 dual core processor 4200+ 2.20 ghz

Karta graficzna: Nvidia Geforce 8600GT
Ram: 2Gb
Windows xp
Internet 4-6mb/s 

w temacie czy pojdzie mi archeage powiedzieli mi za minimalnych mam szanse na płynną grę xD

Opublikowano

Takich ludzi nie rozumiem, czlowieku grałeś praktycznie we wszystko godnego uwagi i jeżeli te gry cie nie zatrzymaly na troche to jesteś wybrednym "czlowiekiem" który nie znajdzie gry dla siebie. Takie jest moje zdanie i pewnie jest to prawdą więc obojętnie co my ci tu napiszemy nie spodoba ci sie bo bedzie ci podchodzilo pod jakas gre w krora grales i ci sie odechce grać. Rób coś innego niż siedzenie z dupa przed komputerem a na 100% jakas gra ci sie spodoba bo nie bedziesz jej traktowal jako zabijacz czasu którego pewnie masz pod dostatkiem a jako oderwanie sie od spraw codziennych. 

I nie wciskaj kitu że jest inaczej bo byś takiego tematu nie pisal i prowadzil z takim "zapalem" 

Jedyne gry w jakie nie graleś to

Defiance

Planet Side

Allods

I gry na przeglądarke które są czasami o niebo lepsze od swoich klientowych braci.

Jeżeli te gry nie przypadną ci sie do gustu zainwestuj pare milionow i zrob wlasną gre marzeń bo na ta chwile widać że tylko tymi marzeniami żyjesz ....

76561198013232167.png

Opublikowano

Nic o moim życiu nie wiesz i nie wiesz ile mam czasu i co robie... Powinna byc jakas blokada dla dzieci ponizej 15 lat. Kupilem cs:go temat do zamkniecia.

Opublikowano

i vice versa, ale jednak po tym temacie mozna wywnioskowac jedno zagrales w multum gier, i nic ci nie przypadlo do gustu mimo iz zagrales we wszystkie kategorie i klimaty jakie sa na ta chwile na rynku więc nic juz cie nie zainteresuje bo bedzie ci przypominac o czyms z tej listy i odechce ci sie grać, wiec po co szukac czegoś co dla ciebie nie istnieje ? a jeżeli przeszukałes TYLE gier i nie znalazleś tego czegoś to szukasz chyba gruszki na wierzbie. Tyle w temacie i milego grania w CS:GO panie niezdecydowany ^^

76561198013232167.png

Opublikowano

Nic o moim życiu nie wiesz i nie wiesz ile mam czasu i co robie... Powinna byc jakas blokada dla dzieci ponizej 15 lat. Kupilem cs:go temat do zamkniecia.

Powinna być blokada dla takich ludzi jak ty. 19 lat - jaki ty dorosły... Na pewno każdy kto ma 19 lat ma nick składający się z imienia, nazwiska i numeru alarmowego...

Ale na poważnie. Wiek to tylko liczba, sam mam dopiero 14 lat i się tego nie wstydzę. I co? Będziesz mnie i innych hejtował za to że jesteśmy młodsi? Pozdro...

@ ANTYWARN

Grałeś w tyle gier że już nwm co ci polecić... Angel online? Nwm czy to się jakoś zalicza.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...