Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem podczas wchodzenia na niektóre serwery

LuisexRRR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko, otóż od kilku dni nie mogę sie dostać na TS3 na którym przesiadywałem kilka miechów , wszyscy wchodzą tylko ja nie mogę tam wbić...

"<19:22:37> Trying to resolve hostname ts3.dobrewafle.pl
<19:22:41> Trying to connect to server on ts3.dobrewafle.pl
<19:22:47> Failed to connect to server"

mógłby ktoś mi to wytłumaczyć czemu tak sie dzieje? nie mam banów ani nic, znam założyciela i gadałem z nim nie raz od tego czasu pilnie potrzebuje pomocy :(

Opublikowano

jakie wtyczki ? ts mam dodanego do wyjątków czyli że odblokowany, zapora wgl wyłączoną mam . Wcześniej wchodziłem normalnie tylko na 1 serwer nie mogę wejść, mimo tego że mam dostęp tam do panelu i wogóle, nie mam tam żadnego bana

Opublikowano

jakie wtyczki ? ts mam dodanego do wyjątków czyli że odblokowany, zapora wgl wyłączoną mam . Wcześniej wchodziłem normalnie tylko na 1 serwer nie mogę wejść, mimo tego że mam dostęp tam do panelu i wogóle, nie mam tam żadnego bana

3RvcOhI.png

Potem wyłącz program i włącz go ponownie.

Spróbuj wejść jeszcze na innym identities (identyfikatorze).

Opublikowano

może zablokowali Ci wstęp na serwer np za pomocą IPTABLES ?
albo 

gdy wbiłem na tego tsa to co chwile go wywalało więc może mają jakieś problemy z atakami ddos 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...