Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

syndra nie polecam w d1 grac tak jak poprzednicy piszą. widac jeszcze gorzej niz na xerathu ze lecisz na skryptach.

yasuo daje rade. ale nim nie zagrasz raczej czesto :D

ci powiem ze ahri daje rade jako tako na midzie i nie bedzie nikt mial podejzeń 

Age is just a number :)

Opublikowano

Nie chce robić duplikatu tematu. Jakie skrypty odpalić dla Xeratha? Xerath [nazwa] sama w sobie okropnie laguje [2-3fps] więc o ile nie da się tego jakoś naprawić to odpada.

Opublikowano

I tak raczej Cię nie zbanują bo nie używasz exploitów a tak szybkie i perf combo jest jak najbardziej możliwe do mnie tez piszą już od 2 tyg że mam skrypty i dalej zero bana ja się tym nie przejmuje i gram sobie dalej.

sygnatura2.png

Opublikowano

twisted fate tez niezla kosa polecam 

Nom dokładnie. Z*********e karty wyciąga w dodatku szybko i 100% Q bo używa TYLKO jak typ jest zestunowany. Tak przynajmniej jest w skrypcie TwistedFate zwykłym.

Opublikowano

Nom dokładnie. Z*********e karty wyciąga w dodatku szybko i 100% Q bo używa TYLKO jak typ jest zestunowany. Tak przynajmniej jest w skrypcie TwistedFate zwykłym.

to jest akurat troche slabe ze opcja harras chyba nie istnieje , a q rzuci tylko po stunie ., tak samo nie farmi z q 

up. a jaki jest skrypt do branda bo ja nie mam ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie chce robić duplikatu tematu. Jakie skrypty odpalić dla Xeratha? Xerath [nazwa] sama w sobie okropnie laguje [2-3fps] więc o ile nie da się tego jakoś naprawić to odpada.

Zainstaluj SDK

QUhIR7.png

Opublikowano

I tak raczej Cię nie zbanują bo nie używasz exploitów a tak szybkie i perf combo jest jak najbardziej możliwe do mnie tez piszą już od 2 tyg że mam skrypty i dalej zero bana ja się tym nie przejmuje i gram sobie dalej.

@AmirsaccVIP Z tego co wiem to za pakiety na R można dostać bana.

łykaj Branda, bez problemu carry i przy okazji nauczysz się dobrego usytuowania ;D

@sLnLn Można prosić nazwę skryptu? :)

twisted fate tez niezla kosa polecam 

@zalsersonew Można prosić nazwę skryptu? :)

syndra nie polecam w d1 grac tak jak poprzednicy piszą. widac jeszcze gorzej niz na xerathu ze lecisz na skryptach.

yasuo daje rade. ale nim nie zagrasz raczej czesto :D

ci powiem ze ahri daje rade jako tako na midzie i nie bedzie nikt mial podejzeń 

@alemamfaze Można prosić nazwę do skryptu Ahri? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...