Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF Z TYMI LAGAMI!

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde no co jest jakis tydzien temu normalnie gralem a dzisiaj gowno...

gram sobie i na 5-10 sekund nieraz mam skoki pingi do 2-3k i potem dalej normalnie. pakietow nie gubie bo dzwonilem do dostawcy i mowil ze wszystko jest ok i nie ma szans za gubienie pakietow.

tutaj jest speedtest mojego neta. watpie zebym nie mogl na tym grac w lola xD

http://www.speedtest.net/my-result/3826836955

Age is just a number :)

Opublikowano

Spróbuj z wyłączonym  antywirusem 

dojebałeś...

gdybym mial antywirusa to bym go wylaczyl nie nabijaj sobie postow prosze cie

Opublikowano

Z innego tematu wiem że to wina riotu.

@Edit sry to był twój post xD

nieraz mam lagi. 

tak btw riot pisal ze bedzie przenosil serwery do amsterdamu. nie wiem kiedy ale moze byc to wlasnie tym spowodowane

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

masz z nesotrady?Też tak mam tydzień temu grałem normalnie a tera 1000-5000 pingu -.-

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

twoj internet bardziej pod tibie z takim uploadem zapomnij o lolu.

@topic reinstall 24c7e84de0c32c2205e569ae96473bb6.png

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

twoj internet bardziej pod tibie z takim uploadem zapomnij o lolu.

@topic reinstall 2413514131362401026009.png

ze niby slaby mam upload?

Z innego tematu wiem że to wina riotu.

@Edit sry to był twój post  xD

no wlasnie chce sie upewnic czy tylko ja to mam. myslalem ze to wina riotu ale chce sie przekonac czy moje przypuszczenia sa prawidlowe :)

Opublikowano

Firewall off.

Poza tym, dzisiaj też miałem problemy, więc jedyny nie jesteś.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Firewall off.

Poza tym, dzisiaj też miałem problemy, więc jedyny nie jesteś.

firewalla tez nie posiadam.

wczoraj przezucilem sie na windowsa 8 bo myslalem ze na 7 tylko takie lagi mam ale to nic nie dalo ;)

Opublikowano

Czy tylko ja gram w tą gre od 3 lat z komputerem 2,1GHz i 2G ram z internetem 4D/1,5U i nie mam pierdolonych lagów?

Opublikowano

To neostrada coś robi , idioci robią wszystko po to aby więcej klientów się podłączyło tzn ? ucinają ci neta , i podłączają go komu innemu , coraz więcej osób ma tego samego neta np co ty i coraz mniejsza prędkość masz i i większy ping , wien bo takie auto z redon czy recon jeździ wygląd auta ale niby jakby dostawcze białe , to są właśnie technicy ostatnio widze ich wszędzie i sie nie dziwie , proponuje zadzwonić pod numer 801505505 jak masz z Orange czyli neostrada tp czy jakieś gówno innego , poprostu do dostawcy swojego i powiedzieć , że chciałbyś się spytać ile kosztuje rezegnacja z neta powie np , że tysiąc złoty no u mnie tak wychodzi bo rok jeszcze jest na podpisie , i w sumie powiec tak no to dobrze wkońcu kupie sobie internet o połowe tańszy i 10 razy szybszy , a potem gościuwa coś gada , a ty mówisz tak , jak się nie poprawi mój internet i będzie dalej wolny to ja nawet zapłace 2 tysiące ale nie firmie tylko do sądu pójde , a potem powiec przepraszam jestem tak wkurzony właśnie na wasz internet , że nic sie nie da zrobić a jutro mam kolejny turniej i nie chce przegrać z tego powodu ,  jestem najlepszym graczem w polsce i powiec League legends . 

Może coś z tym zrobią bo ja od tygodnia mam ping 74 a dzisiaj mam już 57 ; )

Bo tak zrobiłem , ale czasami się zdarza 74 

Pozdrawiam mam nadzieję , że wiele ludzi mnie zalajkuje ; )

Opublikowano

Czy tylko ja gram w tą gre od 3 lat z komputerem 2,1GHz i 2G ram z internetem 4D/1,5U i nie mam pierdolonych lagów?

Ja grałem 2lata na 8letnim kompie z internetem 70kb/s i miałem tylko czasami lagi. Nareszcie k***a koniec

top// Też mam czasem lagi. Report rito plox.

Opublikowano

To neostrada coś robi , idioci robią wszystko po to aby więcej klientów się podłączyło tzn ? ucinają ci neta , i podłączają go komu innemu , coraz więcej osób ma tego samego neta np co ty i coraz mniejsza prędkość masz i i większy ping , wien bo takie auto z redon czy recon jeździ wygląd auta ale niby jakby dostawcze białe , to są właśnie technicy ostatnio widze ich wszędzie i sie nie dziwie , proponuje zadzwonić pod numer 801505505 jak masz z Orange czyli neostrada tp czy jakieś gówno innego , poprostu do dostawcy swojego i powiedzieć , że chciałbyś się spytać ile kosztuje rezegnacja z neta powie np , że tysiąc złoty no u mnie tak wychodzi bo rok jeszcze jest na podpisie , i w sumie powiec tak no to dobrze wkońcu kupie sobie internet o połowe tańszy i 10 razy szybszy , a potem gościuwa coś gada , a ty mówisz tak , jak się nie poprawi mój internet i będzie dalej wolny to ja nawet zapłace 2 tysiące ale nie firmie tylko do sądu pójde , a potem powiec przepraszam jestem tak wkurzony właśnie na wasz internet , że nic sie nie da zrobić a jutro mam kolejny turniej i nie chce przegrać z tego powodu ,  jestem najlepszym graczem w polsce i powiec League legends . 

Może coś z tym zrobią bo ja od tygodnia mam ping 74 a dzisiaj mam już 57 ; )

Bo tak zrobiłem , ale czasami się zdarza 74 

Pozdrawiam mam nadzieję , że wiele ludzi mnie zalajkuje ; )

ja nie mam neostrady. i watpie zebym na internecie ktory czasami dochodzi do 50mb/s mial lagi w grze internetowej :)

Opublikowano

jak się łączysz przez router (bezprzewodowo) to podobno pomoże pomóc wgranie najnowszych sterowników (do routera!)

nie pytaj jak to zrobicz. nie mam pojęcia. ale to może pomóc, poszukaj w google

­

Opublikowano

jak się łączysz przez router (bezprzewodowo) to podobno pomoże pomóc wgranie najnowszych sterowników (do routera!)

nie pytaj jak to zrobicz. nie mam pojęcia. ale to może pomóc, poszukaj w google

oprogramowanie od routera aktualizowalem miesiac temu. i nie ma jeszcze zadnego update

Opublikowano

Ja mam normalnie na EUNE ping 40/50 co wy gadacie że coś z pingiem tak to jest jak się ma gówniany internet :D

gościu zobacz w pierwszym poście dałem wynik ze speedtestu mojego internetu. i mam pytanie czy to jest k***a gowniany net?

no chyba ze w technologia juz poszla w gore i google fiber ktory chodzi 1tb/s mozna juz miec poza kansas city to spoko kupuje bo moj net to gowno

Opublikowano

100% wina rito, też mam czasem lagi ale k***a takiee, i jeszcze co chwile j****y problemy z firewalla, musze wył i włączyć lola(całego) a potem k***a się dziwią że afk siedze.

Opublikowano

ze niby slaby mam upload?

Nie słuchaj tego trolla.. mam 1.7 uploadu i gram w lola bez żadnych problemów. To jest wina Rito lub lub twojego usługodawcy. Tylko, że w takim wypadku powinieneś mieć także problemy z innymi rzeczami związanymi z internetem. Jak cie wywali w lolu, to zobacz czy ci internet normalnie działa (odpal przeglądarke np.)

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Nie słuchaj tego trolla.. mam 1.7 uploadu i gram w lola bez żadnych problemów. To jest wina Rito lub lub twojego usługodawcy. Tylko, że w takim wypadku powinieneś mieć także problemy z innymi rzeczami związanymi z internetem. Jak cie wywali w lolu, to zobacz czy ci internet normalnie działa (odpal przeglądarke np.)

juz jest mala poprawa. ale to co byla przed 2 dniami to masakra. wczoraj jeszcze byly lekkie lagi ale dzisiaj 2 razy podczas calego dnia podskoczyl mi ping

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...