Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z trybem mypark w nba 2k15

Kryha1101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, ponieważ gdy zaczynam grać mecz w mypark w nba 2k15 sterowanie zmienia mi się z kontrolera na klawiaturę.

Gdy chodzę po parku kontroler działa, ale gdy zaczynam grać mecz już nie.

Opublikowano

Odpalaj zawsze grę z Podłączonym jednym padem przewodnim. Jezeli to Pad bez kabla, pilnuj zeby sie nie wyłączał :P
Jak masz Pada na kablu to masz święty spokój.
MIalem ten sam problem w MyTeam. wyczerpaly mi sie baterie wiec podmienilem pada i w trybie meczu nie dzialal puki nie wlaczylem od nowa gry z juz podlaczonym padem.

Opublikowano

Odpalaj zawsze grę z Podłączonym jednym padem przewodnim. Jezeli to Pad bez kabla, pilnuj zeby sie nie wyłączał :P

Jak masz Pada na kablu to masz święty spokój.

MIalem ten sam problem w MyTeam. wyczerpaly mi sie baterie wiec podmienilem pada i w trybie meczu nie dzialal puki nie wlaczylem od nowa gry z juz podlaczonym padem.

ale z MyParkiem jest inny problem, to po prostu bug gry u niektórych i praktycznie się nie da nic robić :) Najlepsze, że tylko niektórzy to mają. Pisałem do supportu i nie chcą pomóc.

Opublikowano

Mam rozwiązanie. W prawym górnym rogu na Steamie masz taką ikonkę pada. Musisz przez ten tryb odpalić grę i już wszystko będzie działać. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...