Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nie wrzuca gracza do lobby

NoMore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Znajomy ma pewien bardzo irytujący problem z grą, wobec którego nawet support rozkłada ręce. 

Mianowicie rozpoczyna wyszukiwanie gry, potem dostaje komunikat ze znalezioną grą, klika YES żeby wejść do lobby i tu zaczyna się problem. Po kliknięciu YES, przenosi go do pick/banów ale klient zostawia go w głównym oknie gry, tzn. gdy gramy z nim 5 czy duo, widzimy że jest w grze, przychodzi jego kolej na picka, natomiast on tego nie widzi, może normalnie wchodzić w sklep, championów, ligi, etc. Jak upyłnie czas na picka to wyrzuca go z lobby co skutkuje utratą LP.

Jeżeli mieliście tak i wiecie co można poradzić to piszcie ;) Tylko bez porad "przeinstaluj klienta, napraw klienta" bo to jest oczywiste i nie pomogło.

Pozdrawiam, za pomocne rozwiązanie limit +

Fw15x0y.png

Opublikowano

U mnie czasami wystepuje ten sam problem, i muszę przyznać ze jest to irytujące np. gdy jestem 1st pickiem i mam banowac ;]. Jest na to tylko 1 sposób(innego nie znalazlem:D) Musisz ciągle dołączac do nowej kolejki(tak wiem ze wyskoczy informacja że jestes już w lobby) a po kilku próbach(10-20) wrzuci cię do lobby. 

Opublikowano

U mnie czasami wystepuje ten sam problem, i muszę przyznać ze jest to irytujące np. gdy jestem 1st pickiem i mam banowac ;]. Jest na to tylko 1 sposób(innego nie znalazlem:D) Musisz ciągle dołączac do nowej kolejki(tak wiem ze wyskoczy informacja że jestes już w lobby) a po kilku próbach(10-20) wrzuci cię do lobby. 

Podpowiem żeby tak robił. Jak zadziała, to jesteś wielki :D

Fw15x0y.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...