Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosja - pare pytań.

Maourycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak jest na rosji poziom mniej więcej taki sam z tego co słyszałem, ale jak jest z pingiem? gra ktoś tam? Proszę o odpowiedz. I jak się teraz przeniose to powrót mam za free czy już nie? :D

Opublikowano

Rosja = Z Turcją NAJMNIEJSZY poziom uwaga: Najmniejszy poziom gry! 

Grałem tam i miałem aż 3 afków + jak napiszesz cos po angielsku to prawie kazdy

(rosjanin) cię flamić zacznię.

Opublikowano

Wow serio tak flamią oO, a jak z pingiem? bo się zastanawiam czy się nie przenieść wbić platyne czy cuś aby dostać nagrode na koniec sezonu.

Ping normalny, jak na eune. Tylko wiesz, jak miałeś c*****e mmr to po 1 rankedzie możesz nawet spaść o dywizje ;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Złego nie mam, siedze w s2(spadłem z s1) i tak gra wygrana 18-25pkt. a przegrana od 15-20pkt. Więc źle nie jest, tylko ciężko wyjść bo co wygram to przegram :;/

Opublikowano

Kolejny silver ktory mysli ze pojdzie na ru czy tr z polszy i wbije odrazu diamenta czy platyne, tam tez bedziesz siedzial tu gdzie jestes ew golda wbijesz.

Tr i ru skillowo najnizej

4zzt3n.png

Opublikowano

Klasyk w Rosji.

Nie zdziw się jak na każdym meczu będzie "xaxaxaxaxaxaxa".

Poziom bardzo niski, kumpel dla jaj mi wykupil tam transfer kiedyś.

Odradzam, będziesz tracił nerwy gorzej niż przed rozprawą.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Na rosji gram od g4 i wbiłem platynę jak wyżej pisali że jak napiszesz po angielsku to odrazu flame, ja się oczywiscie nie spotkałem z takim czymś i zapewne tak piszą bo tak przeczytali.

wjub1h.jpg

Opublikowano

Kolejny silver ktory mysli ze pojdzie na ru czy tr z polszy i wbije odrazu diamenta czy platyne, tam tez bedziesz siedzial tu gdzie jestes ew golda wbijesz.

Tr i ru skillowo najnizej

Oj uwież, nie jestem "tym polakiem" za jakiego mnie uważasz.Założe się ,że sam jesteś tym typem silvera/golda ;/ i to jest najsmutniejsze.  Jakbym chciał to bym wyszedł do golda maybe platyny ,ale NIE SPĘDZAM NAD TĄ GRĄ 12/H dziennie i nie zamieżam, pozdrawiam mame.

Opublikowano

Oj uwież, nie jestem "tym polakiem" za jakiego mnie uważasz.Założe się ,że sam jesteś tym typem silvera/golda ;/ i to jest najsmutniejsze.  Jakbym chciał to bym wyszedł do golda maybe platyny ,ale NIE SPĘDZAM NAD TĄ GRĄ 12/H dziennie i nie zamieżam, pozdrawiam mame.

A no widzisz ja gralem 3 rundki dziennie i platyne mi sie udalo wbic ;)

Napisalem gdzies jakim jestes Polakiem?

Ps Jak bys spedzal 12/h dziennie nad ta gra to platyna byla by bardzo slaba na tyle przegranych gier

4zzt3n.png

Opublikowano

Ja tej gry nie traktuje poważnie, mam to gdzieś gdzie jestem, gram dla zabawy, jak mnie rozumiesz ;) to ,że ci się udało wbić pllatyne ,ciesze się, nie wnikam jak i od kiedy.

Opublikowano

Rosja = Z Turcją NAJMNIEJSZY poziom uwaga: Najmniejszy poziom gry! 

Grałem tam i miałem aż 3 afków + jak napiszesz cos po angielsku to prawie kazdy

(rosjanin) cię flamić zacznię.

Na rosji z bolem Trista mozesz rozwalic 1v5.

Poziom jest tam niski, i tak jak up bylo, jest wiecej flame niz na EUNE

Poziom niski, to czemu zajmujecie dywizje bronze/silver ? 

Gram na Rosji od czasu do czasu, jakoś od miesiąca. 

STEREOTYP, że obrażają kogoś kto piszę po angielsku to klasyk dla ludzi, którzy chcą napisać post, a się nie znają. 

Nie spotkałem się jeszcze, żeby ktokolwiek obrażał mnie, zawsze na początku piszę po angielsku, czy ktoś potrafi w takowym języku pisać. Odpisuje 1 czasami 2 osoby i normalnie tłumaczą między wszystkimi. 

Co do AFK'erów, nie wiem jak niżej, ale w platynie spotkałem się może z pięcioma grami gdzie ktoś wyszedł. 

Poziom słabszy? No nie wiem. Grając na EUNE, musiałem 25 razy tłumaczyć mojemu team'owi (w platynie), że support ma "próbować" protectować adc/apc i ogólnie podstawowe rzeczy. Tam już od golda ludziska wiedzą jak się wbijać i co. 

Widywałem takie rzeczy na EUNE:

w moim teamie yasuo, jarvan, ja gram adc, jarvan się wbija, podrzuca wszystkich, wszystko ok, ale yasuo zapomniał R użyć, w konsekwencji jarvan umiera, potem jednak yasuo nastackował Q, podrzuca 2 przeciwników, wbija się i też pada, nikogo nie zabijając, potem flamewar do końca gry.

Na Rosji, sytuacja z ostatnich gier, które grałem:

W moim teamie yasuo, malph, ponownie gram adc. Enemy robią Dragona w 4. My gramy (na dole ;P).

Malph używa TP, Yasuo podbiega. Malph ult, yasuo ult, ja dobiegam. W konsekwencji, Yasuo - quadra 

To tylko takie przykłady, wydaje mi się, że na Rosji jest większa współpraca, która przekłada się na losy meczu. 

Zaś na EUNE, po nieudanej akcji, 2 graczy między sobą walczy - obrażając się. Co z nich potem mamy? Nic, ponieważ taki gracz, zamiast grać dalej, próbować coś zdziałać i skupiać się na tym co robi, albo zamierza zrobić. Skupia się na tym, co odpisać tamtemu typkowi i traci czas. Nie lubię takiego czegoś. 

Co do poziomu tych dwóch serwerów, wydaje mi się, że EUNE, większy, bo więcej ludzi gra. 

Natomiast jeżeli chodzi o flamewar i współpracę to zdecydowanie przeważa Rosja.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...