Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na chat

syzyffek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanie. Ostatnio okradziono mnie z konta, nie pisałem o tym do Riotu, bo wiedziałem co to za osoba i straszyłem, że pójdę z tym na policję. Zrobiłem to, a jako, że wydałem na konto ok. 500 zł odrazu oddano mi konto i teraz coś robią z tamtym gościem. Kiedy grał na moim koncie powychodził mi z gier, spadł do golda 5 z golda 3 i dostałem bana na chat na 1000 gier... Teraz najbardziej chodzi o chat. 1000 gier w miesiąc nie zagram i w takim razie nie dostane nagrody na koniec sezonu. Czy Riot może usunąć mi tylko ten chat ? 

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Witam. Mam do was pytanie. Ostatnio okradziono mnie z konta, nie pisałem o tym do Riotu, bo wiedziałem co to za osoba i straszyłem, że pójdę z tym na policję. Zrobiłem to, a jako, że wydałem na konto ok. 500 zł odrazu oddano mi konto i teraz coś robią z tamtym gościem. Kiedy grał na moim koncie powychodził mi z gier, spadł do golda 5 z golda 3 i dostałem bana na chat na 1000 gier... Teraz najbardziej chodzi o chat. 1000 gier w miesiąc nie zagram i w takim razie nie dostane nagrody na koniec sezonu. Czy Riot może usunąć mi tylko ten chat ? 

Po co się tak głupio pytasz, po prostu do nich napisz. Riot to riot, może Ci usuną, a może nie. Musisz przedstawić jakieś dowody.

647041416238306889721.png

Opublikowano

Jeśli nie będziesz wyzywać ludzi do końca sezonu, a zakładam, że nie będziesz, bo to w końcu nie ty grałeś na tym koncie, to powinieneś dostać normalnie nagrody. Co do samego czatu to możesz spróbować napisać do Supporta i zobaczyć co odpowiedzą na Twój problem.

Opublikowano

Napisz zeby sprawdzili po IP ze to byl wlam na konto , Zeby dali ci jakies ulgowe .

Banu na czat ci nie zdejma , Ale sam dasz rade . Po 50/60 grach czat na ban spada sam , Poprostu nie flejm .

Zacznie ci schodzic po 100 ( Tak sam poprostu O , od czasu do czasu sam spadnie o np. 100 gier )

Edited_1.png

Opublikowano

Jeśli nie będziesz wyzywać ludzi do końca sezonu, a zakładam, że nie będziesz, bo to w końcu nie ty grałeś na tym koncie, to powinieneś dostać normalnie nagrody. Co do samego czatu to możesz spróbować napisać do Supporta i zobaczyć co odpowiedzą na Twój problem.

Wiesz co mu odpiszą?

To:

Przepraszamy, ale nie jesteśmy w stanie ściągnąć Ci tego bana.

Zachowuj się grzecznie do końca twojego bana, a nie dostaniesz następnego!

Hah i co z tego? Przecież dzieci się muszą posmutać i dać ci tak dla jaj :)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Radze się nie przyznawać, że to nie Ty grałeś na swoim koncie. Blokady nie zdejmą, jest dawana automatycznie przez 'bota'.

Tak samo jak z banami za wychodzenie z gier -> Daje LeaveBuster

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Evaneth, to, że to nie ja grałem na koncie to nie moja wina. Już napisałem do Supportu i napisałem przy tym, że pewnie użyto programu hackerskiego. Jeśli dostanę bana, to raczej nie skończy się na nim. Pozwę Riot Games, lub o zwrot pieniędzy :) Nie bawię się w kotka i myszkę - tylko uczciwość wchodzi grę :)

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonał SSW Attle ( czyli ja ) :)

Opublikowano

Evaneth, to, że to nie ja grałem na koncie to nie moja wina. Już napisałem do Supportu i napisałem przy tym, że pewnie użyto programu hackerskiego. Jeśli dostanę bana, to raczej nie skończy się na nim. Pozwę Riot Games, lub o zwrot pieniędzy :) Nie bawię się w kotka i myszkę - tylko uczciwość wchodzi grę :)

Nic nie pozwiesz , Wchodzac do gry akceptujesz regulamin ze to jest ich wlasnosc i nie musza ci niz zwracac .

Moga bezpodstawnie skasowac ci konto , Napisac ci to i nie masz prawa nawet Dychnac .

Poczytaj sobie regulamin zanim napiszesz takie bzdury ...

Edited_1.png

Opublikowano

Zgłoś do Riotu kradzież, oddadzą Ci konto (nawet jeśli już je masz) i cofną zmiany do stanu z przed kradzieży, nie wiem czy to samo się stanie z dywizją ale tak jest napisane w ich regulaminie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...