Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HxH- 2S, Możliwy?

dzbanee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż jest na 70 odc HxH, tak się wrkęciłem ,że za 3 dni skończe maks.

Słyszałem, że twórca HxH ( Yoshihiro Togashi ) , na coś choruje.

Jest wiadomo na co dokłanie, i czy wznowi świat HxH.

I wgl, czy planuje jakoś rozpocząć 2 sezon , bo szkoda by było zmarnować taką fabułe ;G

Z góry dziękuję.

Opublikowano

up co za brednie ... nie chce mu się ? ( on w ten sposób zarabia na życie ) . Po prostu brakuje materiału na kontynuację i trzeba odczekać XxX czasu ( naruto leci cały czas ale 50% anime to fillery ) . Kontynuacja jest możliwa ale może to potrwać wiele miesięcy, a nawet lat .

rmoiyq.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może i będzie ale raczej nie w najbliższym czasie.

Poczytaj mangę, może akurat  odechce Ci się czekać na jakąkolwiek kontynuacje (bo tam dalej to totalna porażka, ja już to dropłem chwilę temu)  i problem z głowy

Opublikowano

Manga została wznowiona dosyć niedawno, bajka nadgoniła mange i nie było jak pchać animacji, w sumie zawsze mogli stworzyć filery na następne pół roku, jednak madhouse się ceni, stąd zakończenie. Trzeba trochę poczekać i mieć nadzieję, że madhouse poprowadzi kontynuacje, bo oglądalność było wystaczająca, dlatego kontynuacja to kwestia czasu.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

A teraz przedstawimy tempo powstawania Hobbystycznej mangi !

Od 2004 (koniec oavek do Greed Island) do 2011 został zrobiony aż (tum, tum, tum) 1,5 arca ! Dadam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...