Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkty szczescia oraz bronie Aurora

szafa323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Może mi ktos powiedziec jak to jest z tymi punktami szczęścia,jak je zdobyć i czy one dodają hajs? Wie ktos jak można lub można bylo zdobyć bronie aurora? Jest gdzies Jakiś spis/kalendarz eventow aby sprawdzić nadchodzące wydarzenia i happy houry? Bo vipa chce kupic a jak jest jakiś event to można np dodatkowy Cash zgarnąć.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Punkty szczęscia tylko dodają Ci do "Wypłaty" tak jak punkty po meczu do Expa. 

Im wiecej LP, (Punkty szczęscia) tym częsciej po zabiciu kogoś dostajesz + ileś tam pkt, które liczą się do "Wypłaty" (Nie wpływa to na wielkość wypłaty)

Bronie auora, z kapsułek. 

O kalendarzu mi nic nie wiadomo. 

I wszystko jasne...

Opublikowano

Eh. 

Na screenie masz zaznaczone czerwonymi ramkami.

5wcx79.png

Czasami przy zabójstwie dostajesz ''Szczęściarz" z różną liczbą, np + 200. 

To + 200 liczy się do tego paska na którym Ja akurat mam 96%. 

Również czerwoną ramką Złota koniczyna, pod nią pisze ile pkt dostałem za "Szczęściarza". Im więcej ich zdobędziemy tym więcej nasz pasek urośnie, co za tym idzie szybciej dostaniemy wypłate. 

I wszystko jasne...

Opublikowano

Bóg zapłać. Teraz juz wiem. A spłaca sie kupowanie tych itemow które zwiększają ten %? Bo mam koszulkę 1,5 i zegarek (chyba 1) to czyli mam 2,5% ze jak kogoś zabije to dostane np 200 tych punktów? I czy na 49 lvlu opłaca się dokupować tych itemkow na tego farta? Dziekuje za odp. Sorki ze tak pytam, ale kto pyta nie błądzi :)

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...