Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftSlayer

matityb567

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to dosłowne gówno .

To samo dotyczy Właściciela tego serwera

Wykazuje on brat Umiejętności, jakich kolwiek do prowadzenia własnego " Tzw. Private Server "
Ale omijając brak umiejętności to zwróćmy uwage na zachowanie, bezwzględne Teleportowanie się do Graczy (M.i. Do mnie)
Zabudowywał moją posiadłość Blokiem " Cooblestone ". Nie polecam serwera Jak i również zawieraja jakiej kolwiek znajomości z Administratorem.

Sytuacja z godziny 15:46

ktoś napisał, że nie podoba mu sie serwer, to ze strachu czy z obawy przed odejściem innych osób z serwera SPAMOWAŁ CLEAN CHATEM 

Opublikowano

Całkowicie nie polecam serwera, Właściciel to dzieciak nie wiedzący nawet jaki drop ma jego serwer. Wyskakujący "z mordą" na graczy kiedy zwrócą mu uwagę a gdy ktokolwiek zadaje mu pytanie on siedzi cicho.. Serwer przeciętny całkowicie nie różniący się od reszty tego typu co sprawia jeszcze gorsze wrażenie gdy się na nim gra..

Szukałem czegoś innego i lepszego a to niestety tylko kolejny nudny survival + frakcje z jedenastkolatkiem za Właściciela..

Opublikowano

Całkowicie nie polecam serwera, Właściciel to dzieciak nie wiedzący nawet jaki drop ma jego serwer. Wyskakujący "z mordą" na graczy kiedy zwrócą mu uwagę a gdy ktokolwiek zadaje mu pytanie on siedzi cicho.. Serwer przeciętny całkowicie nie różniący się od reszty tego typu co sprawia jeszcze gorsze wrażenie gdy się na nim gra..

Szukałem czegoś innego i lepszego a to niestety tylko kolejny nudny survival + frakcje z jedenastkolatkiem za Właściciela..

Opinia gracza w MC , który wchodząc na serwa oczekuje kit vip'a. Dementuje "jedenastkolatkiem za Właściciela.."    , mam 15 lat , a kiedy mam status <afk> nie odpisuje na to jest chyba logiczne .Serwer wojny frakcji co jest napisane w prezentacji , zdaniem graczy nie musi być easy 

Także nie polecam serwera! Nie wiadomo gdzie jest regulamin administrator ciągle klnie serwer po prostu jest gównem.

Regualmin komenda na stronie serwera 

Opublikowano

Opinia gracza w MC , który wchodząc na serwa oczekuje kit vip'a. Dementuje "jedenastkolatkiem za Właściciela.."    , mam 15 lat , a kiedy mam status <afk> nie odpisuje na to jest chyba logiczne .Serwer wojny frakcji co jest napisane w prezentacji , zdaniem graczy nie musi być easy 

Regualmin komenda na stronie serwera 

Nie uaktywniłeś statusu AFK a ja nie jestem typem gracza który wchodząc na serwer oczekuje /kit vip.. To że masz 15 lat również widać gdy robisz spację przed znakami interpunkcyjnymi. Nie pisałem nic o tym że musi być easy tylko o tym że nie wiesz jaki masz % dropu bo używasz gotowych plików.. Dementować to możesz plotki dla Twej infromacji.. Nie znasz znaczenia słów to proszę nie używaj ich, prosta zasada..

Opublikowano

Nie uaktywniłeś statusu AFK a ja nie jestem typem gracza który wchodząc na serwer oczekuje /kit vip.. To że masz 15 lat również widać gdy robisz spację przed znakami interpunkcyjnymi. Nie pisałem nic o tym że musi być easy tylko o tym że nie wiesz jaki masz % dropu bo używasz gotowych plików.. Dementować to możesz plotki dla Twej infromacji.. Nie znasz znaczenia słów to proszę nie używaj ich, prosta zasada.

Hah. Napisał, że ma 15 lat bo chce być o 4 lata starszy niż jest teraz. Fakt, faktem może mieć 12 lat bo potrafi dodać Apostrof xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...