Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje po ostatnim patchu?

adelos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś mi powie co się odpie*dala po ostatnim patchu ? gram z jakimiś zerami tyle co mam ostatnio przegranych meczy nigdy nie miałem. Dzisiaj ra sprawdzał na respie jak dzialają skille ?!

do tego ten balans na assault'ach 4tanki + ra ??? do tego ten sylvanus co leczy całe hp jednym skillem o chu to chodzi? @ nie mam pojęcia czemu temat otowrzyło 2x

Opublikowano

Pierwsze - Popracuj nad pisownią, składnią zdań oraz ogólnie J.Polskim.

Drugie - Nic się nie dzieje złego po ostatnim patchu.

Trzecie - To jakich graczy Ci dobiera nie jest zależne od niczego, tj. w matchmaking z tego co wiem - nie działa system punktacji. Czytaj możesz mieć 1lvl i grać z 30 (zdarzyło mi się). Działa on tylko na rankedach czy też turniejach - jak kto woli.

Czwarte - Pytasz nas czy sprawdzał skille? My nie graliśmy z Tobą wtedy. Ja mając 30lvl i dywizje na jednym koncie silver V, drugim bronze IV gdy kupię nowego boga sprawdzam jego skille na respie - kilka pierwszych meczy zawsze testuje czy dobrze pamiętam. Pamiętaj że darmowi bogowie na start byli kiedyś inni. Kiedyś dajmy dostawało się Artemis teraz Neith.

Piąte - Assault - Aram - All RANDOM all mid. Random - losowo. Gdy coś jest losowe niema na to wpływu nic. Musiałeś źle trafić.

Szóste - Sylvanus jest nowym bogiem i nie wiem od kiedy grasz ale od pamiętnych czasów alphy oraz innych gier MOBA. Każda postać która wchodzi jest bardzo mocna. Sylvanus z następnym patchem dostanie mega nerfa. Stąd też gdy wchodzi nowy bóg, By nie zepsuć rankedów ma auto BAN do czasu nerfa/dwóch.

Jeszcze jakieś wątpliwości? @adelos

Opublikowano

1. Pisałem to na szybko zdenerwowany i do tego na telefonie ;/. 

2. To wyjaśnij dlaczego w moim przypadku pogorszyły się statystyki, które w większości przypadków spowodowane są przez nieogarnięty team?

3. To bardzo nie dobrze nie lubię grać conquestow jak i 1vs1 najlepszym trybem dla mnie jest assault

4. Nie pytam tylko stwierdzam fakty widziałem co robił

5. tak musiałem źle trafić przez ostatnie 10 przegranych assaultów pod rząd drużyny w ogóle nie są zbalansowane .

6. Jak każdy wypuczany bóg czy nie sądzisz, że hi rez robi to celowo ? Przecież mają swój beta serwer gdzie gra duża ilość graczy to od czego on jest na pokaz ?

Opublikowano

Czasem masz szczęście i znajdziesz dychę na ulicy, znaczy że będziesz znajdywał ją co dzień? - Dwójeczka.

Stwierdzenia kończymy kropką bądź wykrzyknikiem, nie pytajnikiem. - Czwóreczka.

Znów podobny przykład, że raz wygrasz 10.000zł w lotto, znaczy że w przyszłym tygodniu wygrasz dwa razy tyle? - Piąteczka.

Serwer testowy nie służy do balansu postaci. Gracze tam to w 99% gimbusy bądź jeszcze niżej umysłowi ludzie dla których gra w standardowych rozgrywkach jest zbyt trudna (z tego co wiem, tam jest w luj łatwiej.) Pozostałe 1% gra dla fun'u. Założę się że nikt tam nie pofatyguje się by wejść na strone hirez do działu support -> złożyć nowe konto -> wysłać ticket z dokładnym opisem. Jak już to garstka osób może z 10 napisze. Co nie daje hirezowi dokładnych informacji z czego wynika brak balansu na serwerze publicznym ;)

@adelos jeszcze jakieś wątpliwości? :)

@Edit

Dodam że ja czasem mam tak (podam masterki)

Moja : X -  X  - X     Enemy: I - I - II

Moja I, I, X              Enemy I, II, X

Moja x, x, x             Enemy x, x, x

I różne takie kombinacje (gram jousty 3v3 bądź rankingowe 1v1)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...