Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M16A3

NoLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To które z nich działają?

te sprzed czyszczenia servów..patrz na date dodania..ewentualnie poszukaj na pierwszych stronach na mpgh..

Opublikowano

A ja powiem tak czy nie stać cię na wydanie 1k gp an bron ? Przecież to się robi w 1,5h na FireTeam :D

@down a kto tu sobie nabija posty ? Nie znasz opcji edit ?

Opublikowano

A więdz ma ktoś działającego moda?

sciągnij sobie ten program : >>--<<

i wybierz jakiego moda chcesz i przekieruje cie na jakis server i wtedy sciągasz tego moda,wrzucasz i grasz..

Opublikowano

Ja polecam moda m1a3o p90(Nie kupuj celowników bo bd ci gorzej grało na mniejszych). Z tego moda niezłe staty mam na małych mapach.

Opublikowano

mi tylko wyglad te mody zmieniają

ktos w innym tremacie dal moda na snajperke m 39 .. to jebyna dziala poniewaz zi\mienia teroche szybkosc stzraalu

mody zmieniają ci cechy broni kiedy zamiast oryginalnej nazwy u dołu pisze ci np: m32 a nie low(przy zamianie low na m32)..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A więdz ma ktoś działającego moda?

Next post... (to ja dodałem ten napis)

@up

Jak wiesz to wniosłeś "gówno" to tematu , nie wiem po co to napisałeś -.-

albo lubisz sobie nabijać posty

Ma rację! Powinieneś używać opcji edit!

To zwykłe nabijanie postów!! I bez urazy ale to nie ErasPL wniósł "gówno" do tematu tylko ty.

Ten temat nawet nie powinien być!.

Chcesz moda. Wpisujesz w gogle Mod na M16A3 CA Download i wyskakuje ci mnóstwo stronek.

Jak ci tak zależy na nabijaniu postów to nie rób post pod postem tylko używaj opcji edit i udzielaj się!

Ja miałem za to kiedyś opiernicz bo nie wiedziałem i przynajmniej przeprosiłem! A ty nic i jeszcze pyskujesz. ŻAL!...

Tak się używa opcji

@Edit

Były chyba 2 całym "plecakiem" modów!

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Zakaz proszenia o hacki/mody ... ciesz się że ktoś w ogóle chce Ci pomóc ...

Opublikowano

skoro pisze że zakaz to zakaz, nie pasuje to wyjdź i znajdź sobie lepsze forum, nikt Cie tu nie trzyma. jak dla mnie to M@niek jest i tak pobłażliwy dla osób które proszą o hacki, nie mówię że jest złym modem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...