Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi.Nagłe skoki pingu

mateusz10754

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy wy też macie taki problem że gdy gracie to nagle ping skacze do okolo 400-500 i powoli spada i tak co kilka minut?? Gra się zacina nic nie można zrobić i po chwili się odcina. Pomoże ktoś ??

Opublikowano

To najprawdopodobniej wina Riotu. Ja tak nie mam. Oczywiście wina też może leżeć u dostawcy internetu. Jeśli Ci się powtórzą takie skoki pingu, spróbuj zresetować router i wtedy zobaczyć.

Opublikowano

Wszyscy to mają, riot ma problemy z serwerami i to poważny, problem wystepuje nie od dziś jak wszyscy wiemy, gram sobie i nagle postać ślizga mi się po mapie, także to nie jest normalne..

Opublikowano

Wystarczy mieć dobry net i tyle :P Sam się o tym przekonałem gdy na wakacje wybrałem się do dziadków i 50mb neta zamieniło się w 1mb załapałem bana na wszystkie konta ze względu crashów itd. a u mnie na 50-tce wszystko śmiga jak należy 60fps 20 pingu. Wystarczy mieć szybki net i dobrego dostawce.

76561198342061369.png

Opublikowano

Nie tylko z Pingiem .. Fps też skaczą jak chcą.. Przed Patchem miałem super elegancko teraz kur.. nie da się grac..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...