Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LAGI ! wy też macie takie lagi w lolu ?

SprNt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli są lagi, występują je jedynie dlatego że Riot ma pewnie zawieszone serwery lub coś na nich robią, tego się nie dowiemy ;p

Opublikowano

Nie mam obecnie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

A ja mam tak ze jak juz przechodzimy do ładowania to robi  sie czarny  ekran  i dopiero za 3 razem sie ładuje alo to rzadko.

Opublikowano

nieraz mam lagi. 

tak btw riot pisal ze bedzie przenosil serwery do amsterdamu. nie wiem kiedy ale moze byc to wlasnie tym spowodowane

Age is just a number :)

Opublikowano

ehh mi skacza Fps,.. jak gram fizzem mid to mam fps 20 :C jak gram Viktor mid to mam 40Fps.. jak gram sion w jungli mam 60fps :D wtf! ?

Opublikowano

Co 5-15min mam lekka scine na 2sekundy , Czasami to jest naprawde upierdliwe i juz raz przez to przegralem gre ...

Pozatym to nie , nie mam lagow :P

Edited_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...