Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#L Pytanie Ahri czy Brand czy Xerath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie Xerath najlepszy z blue masz 100% wygraną linie a później to już tylko kwestia czasu na nast. kille weźmy dla przykładu moją ostatnią grę w której zrobiłem staty 25/2

Jeśli chodzi o Ahri też można porządnie zakosić ale jeśli chodzi o teamfighty jest praktycznie bezużyteczna xerath zdejmuje adc na samego ulta jeśli oczywiście masz odpalonego skrypta

ale dla zabawy polecam ahri lecz nie gwarantuje że wygrasz grę.

Teraz brand to już inna sprawa szybkość jego combo jest duża dość sporo robi w TF ale leci na niego łatwy focus.

Podsumujmy:

Xerath - Carry game

Ahri - Niezła zabawa, czasem carry

Brand - Carry game ale łatwy do zabicia

Teraz ty zdecydujesz czym chcesz grać to jest moja opinia.

sygnatura2.png

Opublikowano

Xeratha polecam, tylko że nie ultuje sam bynajmniej u mnie trzymam ciągle space i robi kombo ale typ ucieka na low hp i nie ultuje mi tylko sam muszę używać i przeważnie nie trafie :)

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Xeratha polecam, tylko że nie ultuje sam bynajmniej u mnie trzymam ciągle space i robi kombo ale typ ucieka na low hp i nie ultuje mi tylko sam muszę używać i przeważnie nie trafie :)

Polecam sprawdzić opcje, jak naciskasz R jak ktoś ucieka to samo wali bynajmniej u mnie

Sygnatura.jpg

Opublikowano

to robisz coś źle, bo ulta wali normalnie:P

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Mam zaznaczona opcję ulti ale trzymam space i nie wali ulta sam mam nacisnąć R ? I będzie trafiać w enemy ?

tak masz sam naciskać "R" a on już sam będzie celował. Najlepiej odpalać ULTI i jak najszybciej kliknąć x3 R

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...