Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak stworzyć bota do gry przeglądarkowej ? ZOBACZ

eheem123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Gra wygląda tak:

W niewielkim oknie losowo na mapie pokazują się cele, chodzi o to aby każdym kolejnym strzałem trafić w środek celu jak najszybciej jak się da.

Czy trudno napisać takiego bota aby wykonywał to automatycznie ?

Opublikowano

Cześć,

Gra wygląda tak:

W niewielkim oknie losowo na mapie pokazują się cele, chodzi o to aby każdym kolejnym strzałem trafić w środek celu jak najszybciej jak się da.

Czy trudno napisać takiego bota aby wykonywał to automatycznie ?

zrobisz go tak :   ...

ale to najlepiej nauczyć się jakiegoś języka programowania , np tak : ...

a tak na serio, to znajdź sobie jakiś tutorial, np w dziale Autoit jest ich trochę z opisami i sobie napisz , może w 2-3 dni sie nauczysz i trochę wysiłku nie zaszkodzi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Nie pytałem jak go dokładnie zrobić...
Nie oczekuje gotowca.
Zapytałem tylko czy trudno wykonać takiego bota jeżeli jestem zielony..

Proszę tylko o pomoc w tym jakiego programu użyć i proszę o jakieś porady

Opublikowano

dostałeś poradę, jak nie potrafisz pisać programów wystarczy ci w zupełności Autoit bo jest prosty.

po przeczytaniu 2-3 tutoriali np . wyszukiwanie obrazków, obsługi przeglądarek czy pakietów http może napiszesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

zrobisz go tak :   ...

ale to najlepiej nauczyć się jakiegoś języka programowania , np tak : ...

a tak na serio, to znajdź sobie jakiś tutorial, np w dziale Autoit jest ich trochę z opisami i sobie napisz , może w 2-3 dni sie nauczysz i trochę wysiłku nie zaszkodzi

Post jak bak od paliwa RUDEGO nigdy nie wyczerpany jeżeli tak wyglądają twoje 18k Postów to one nic totalnie nie znaczą... a VIP gówno znaczy.

dostałeś poradę, jak nie potrafisz pisać programów wystarczy ci w zupełności Autoit bo jest prosty.

po przeczytaniu 2-3 tutoriali np . wyszukiwanie obrazków, obsługi przeglądarek czy pakietów http może napiszesz

Z taką poradą to można najwyżej do buzi ci dać. Skoro

a)c***a sie znasz

B) dobrze wiesz że na wysokiej rozdzielczość szukanie pixela o kolorze będzie trwało(nie licząc błędów...)... Co gorsza tu masz środek gdzie jeszcze trzeba go obliczyć(nub go będzie szukał a da się go policzyć-_- albo sprawdzić)...

Autorze tematu ja jako osoba która się zna bądź nie(na pewno nie ma wodogłowia) nie będzie ci radziła póki nie powiesz jaka to gra....

Ja mam swoje SRPG i zgadnij w jakim typie zapisuje pozycje....

Opublikowano

pieprzenie z obliczeniami jak widać pojęcie o obudowie botów czy algorytmie szukania nawet napisanym w Autoit masz żadne... żal cie słuchać nawet, dziecko

nic nie jest skomplikowane i nie trzeba szukać wcale na całym ekranie, wystarczy wyszukiwanie po pikselu w określonym obszarze a rozdzielczość monitora kompletnie nie ma znaczenia w tutorialach i tematach na forum jest wszystko łącznie z podobnym botem dokładnie takim jaki potrzebuje wystarczy ze sobie poszuka w tematach na forum

to jest dział PROGRAMOWANIA a nie pisania komuś  programów, w sam raz dział AUTOIT  jest dobry by zacząć robić bota. przecież nawet jak mu napiszę  najważniejszy kawałek kodu do bota nie będzie wiedział co z nim zrobić, czyż nie ?

jeśli by cokolwiek już miał do bota napisane to byłby sens kontynuować temat tu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...