Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które DLC?

szluga123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam BF4 na xbox 360 i można tam kupić osobno DLC np za 60 zł (nie wiem jak jest na PC). Zastanawiam się które DLC wybrać, zależy mi głównie na broniach oraz bajerach. Myślałem nad Chińską nawałnicą jednak gdyż jest tam MTAR gdzie pamiętam jak wziąłem kogoś broń, miałem okazję nim pograć i naprawdę wyśmienicie mi się nim grało ale wiadomo, że 5 killami nie stwierdzę czy to będzie broń wymarzona. Podobnie z L85A2, też dobrze mi się nim grało, resztą nie miałem okazji zagrać. F2000 też pamiętam był niesamowity. Mapa dla mnie nie ma znaczenia ale oczywiście też liczę na kilka słów tych map DLC. Z drugiej strony są jeszcze zęby smoka gdzie jest Bulldog, który myślę, że też będzie dobry dla mnie jak i MPX. Wojna na morzu mnie absolutnie nic nie interesuję. Zamierzam kupić 2 pakiety i myślę, że pierwszy to będzie Chińska Nawałnica a drugi Zęby smoka ze względu na Bulldoga oraz Unica/Deagle. Co wy byście wybrali na moim miejscu itd? Napiszcie + oraz - broni z tych 3 DLC które wymieniłem. Dodam, że gram tylko Death Mathe, cały czas jestem w ruchu czyli bliski dystans. Na razie gram Ace23 lub Aug A3 (czasem Sar21) z dodatkami: Tłumik Płomienia, Coyote kolimator, chwyt pochylony (Potato na ace 23) i tam zielony laser. To na tyle.

Opublikowano

Po pierwsze nie lepiej juz kupic premium niz bawic sie w kupowanie 2 dodatkow skoro mozna miec wszystko i grac wszedzie 

a co do tematu 

Drugie Uderzenie 

F2000 niszczy naprawde mocna bron duzy fire rate dosc niski odrzut czas ladowanie troche irytuje ale da sie tym duzo ugrac 

Magnum Gol niemam pojecia na tamat tej broni nie chce mi sie bawic w jej unlock

M60E4 mila bron 40dmg daje jej najwiekszy dmg w swojej klasie niestety maly fire rate troche irytuje ale niezle wyniki mozna z tym ugrac zwlaszcza jak gramy na Metro 2014

DAO-12 slaba bron za dlugi czas ladowania nawet jednego pocisku niby ma spory magazynek ale co z tego skoro DMG brak 

Zeby Smoka 

MPX niewiem co kto dal pomysl dodania tak masakrycznej broni ale ta bron na CQB jest nie do pokonania (moze poza famasem)

Bulldog po ostatnim patch dostala nerfa i nagle ludzie przestali tym tak nagminnie grac ale dalej mozna z tym karac ludzi

DE 44 yyy po prostu armata kula w lep i do piachu bez gadania o czym kolwiek (po patchu mniejszy DMG na wiekszym dystansie)

Unica 6 bardzo mila bron dosc szybko strzela jak na swoja klase i ma niezly dmg dobry zamiennik dla DE 44/Magnuma 44

Chińska Nawalnica

MTar jak dla mnie kox bron odblokowalem calego Mtara w 3h (500kili) po prostu niszczy czas ladowania jest troche dlugi ale da sie go zniesc

L85A2 Mala fire rate na CQB marny nasz los ale przy wiekszym dystansie gdzie do celu jest spory kawalek to po prostu kozak chwyt pochylony + kompenstator i jedyne czym sie przejmujesz to nie duzym odzutem az sie prosi o zapakowanie komus kulki w lep

L96A1 jak dla mnie najlepszy karabin snajperski spora szybko strzelnosc sredni opad kuli na CQB z laserem no-scopy tez ladnie siadaja

MP7 nie gralem tym za duzo nie pamietam nawet jak sie tym gra

Mam nadzieje ze to co napisalem pomoze ci podjac najlepsza decyzje jak ja mial bym wybierac tylko 2 z nich 

to pod wzgledem broni Chinska Nawalnica i Zeby Smoka ale jak mail bym wybierac pod wzgledem calego dodatku to juz Drugie udezenie i Zeby Smoka 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Stać mnie na jeden dodatek więc kupuję jeden zamiast całego premium... Mam dylemat czy nie wybrać Chińskiej Nawałnicy czy Drugie uderzenie;/ W nawałnicy jest świetny mtar, snajpa i jak dla cb średni l85a2. W drugim uderzeniu jest ten F2000 i czy dla takiej broni wybrać nawałnice? Jest to najlepsza broń premium na dedmecze według was? 

Opublikowano

Ja na twoim miejscu poczekal bym zebral kase kupil prem bo wybieranie dodatku tylko dla broni jest troche glupie bez urazy 

Jak juz tak bardzo chcesz wywalac kase dla 1 broni to drugie uderzenie jest lepsze F2000 jest lepsza od Mtara a GOL nie jest z tego co wiem az tak tragiczny L85A2 niestety na CQB ssie wiec odpada na polowie TDM 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

... nie mogles tak odrazu najpierw o 2 dodatki potem o 1 a teraz o kolejnosc kupna 

Czyli jak dla mnie wybór jest nastepujacy:

-Drugie Uderzenie

-Chińska Nawałnica 

-Zęby Smoka 

taka kolejnosc powinna byc dla ciebie odpowiednia 

na poczatek F2000 potem dojdzie Mtar i na koniec reszta gratow powinno byc ok 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Stać mnie na jeden dodatek więc kupuję jeden zamiast całego premium... Mam dylemat czy nie wybrać Chińskiej Nawałnicy czy Drugie uderzenie;/ W nawałnicy jest świetny mtar, snajpa i jak dla cb średni l85a2. W drugim uderzeniu jest ten F2000 i czy dla takiej broni wybrać nawałnice? Jest to najlepsza broń premium na dedmecze według was? 

F2000 to świetna broń, ja bym wybrał drugie uderzenie, fajne odmienione mapy z BF3, poza tym chińska nawałnica ma słabe mapy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...