Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amazing odchodzi z tsm

DДNt3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego właśnie nie lubię TSM. Są jebanymi cwelami co po każdej porażce w jakiś turniejach zmieniają członków, zamiast grać mimo przegranych i w przyszłości osiągać lepsze cele. 
Np. takie Cloud9 rok temu odpadło z Worldsów od razu po porażce z Fnatic a w tegorocznych worldsach zaszli daleko wciąż z tym samym składem, dodatkowo co chwile orają na LCS'ach tym samym składem, jedyny dobry amerykański team, bo w TSM to już chyba tylko Turtle i Dyrus są z ameryki, szkoda mi tego zdesperowanego TSM'u, pewnie zaraz ściągną jakiegoś koreańskiego junglera haha

Opublikowano

no śmiesznie, ciekawe czy odszedł czy musiał sam zrezygnować bo po prostu chcieli go wyrzucić

zastanawia mnie czy miało to związek z tym, że tak słabo zagrał na worldsach

Opublikowano

no śmiesznie, ciekawe czy odszedł czy musiał sam zrezygnować bo po prostu chcieli go wyrzucić

zastanawia mnie czy miało to związek z tym, że tak słabo zagrał na worldsach

Pewnie go wyjebali, bo tak zawsze jest. Jeden słaby turniej - zmieniają gracza. A co do jego słabej gry na Worldsach to nie zauważyłem różnic w jego grze, bo on zawsze tak gra, tylko Lee Sinem umie grać, a czymś innym lami.

Opublikowano

Zlamił pare akcji co zaważyły o tym, że odpadli. Spadek formy to od razu wypad. Realia rywalizacji ;)

To ciekawe czemu Dyrusa nie wywalą skoro jest gówniany, ahh no tak zapomniałem, wszyscy się nim jarają i nadaje hype TSM'u

Opublikowano

I dobrze bo przepierdolił im 2 gry te smajty do tego był za bardzo greedy miał 2 level przecikwo kha 3 lvl poszedł na jego blue pół tsm się wypierdolilo nie pilnuje swojej jungli nie umie robić ganków.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...