Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto gra na biedrotablecie (nie wiem czy kupić)?

vexioN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio gra na myszce zaczęła mnie wkurzać, mam mało miejsca + zacina się na podkładce a bez to już w ogóle żenada. Są mapki na których nie trzeba streamować, tylko jumpy i jest to upierdliwe, bo naprawdę są to łatwe momenty, ale myszka mi na to nie pozwala :(. Teraz nie wiem czy biedrotablet warto kupić, a kasy na te droższe nie mam... ktoś korzysta z tego? Czy łatwo się wszystko ogarnia? Czy ten tablet ma przyszłość, big blacki, airmany? Żebym potem nie żałował ^^. Oczywiście nie spodziewam się czegoś takiego, że po 1 dniu wbije 10k rank, tylko po prostu kicha z graniem na myszce (dłużej trzeba trenować jumpy itd.).

Opublikowano

Sprawdz myszke pierw, ja bylem caly czas slaby bo okazalo sie ze lewy slizgacz jej rozp&@#!%#&*)% i ruch w lewo nie byl taki jaki powinien przez co tracilem combo :c

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Opublikowano

Kupiłem, w około tydzień 100k rank, robię insane na lajcie, jumpy też łatwe, (gorzej ze streamami), gram na czułości 1.2, full space, max resolution. Według mnie warto, możesz sobie porysowac jak ci się osu znudzi.

Oczywiście spinnery na 400 rmp to łatwe na tablecie.

blyat

Opublikowano

Ja gram, znaczy grałem. Tablet do rysowania się nie nadaje, do osu jak najbardziej. Piórko może wydawać się ciężkie, ale da się do tego przyzwyczić. Tyle żeby odzyskać skilla musiałem 3 tygodnie aktywnie grać. Tak po za tym, myszka wcale nie jest gorsza, i nie musi być nie wiadomo jak droga. Ja sam używam cm storm xornet i jestem zadowolony.

image1.png?uid=3801346&m=3

Opublikowano

Ale z tabletem szybciej nabijesz skilla niż myszką pewnie co?

@offtop

Pisz normalnie a nie z pogrubieniem...

@topic

Zależy, zazwyczaj tabletem jest łatwiej (dla mnie gorzej bo im wieksza precyzja w osu tym np. w csie też (jumpy do kolka to jak jump do heada)

Tu nie chodzi o skilla

Jak bedziesz grać tabletem przez 2 miesiace, a potem bedziesz gral myszka 2 miesiace to może się polepszyć jedynie twoje OD i AR.

THE CAKE IS A LIE

1441013.1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...