Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS cs4

Kruzoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż postanowiłem wrócić do sygnatur, ściągnąłem cs4 i mam zainstalowane ale jak mam np warstwę z renderem i chce dać np teksture to ta tekstura pojawia mi się w nowym oknie, a wiem ze się zrobić tak ze jak się przesunie sygnature na ta warstwę z renderem to jest okno dopasowanie do wielkości można zmiejszac,zwiekszac i chce wiedzieć jak to zrobić.

graphic.png

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Wredna dobrze napisała, ale Tobie pewnie chodzi o drag & drop, skoro alternatywa Ci nie pasuje. Wyrażaj się konkretniej.

Upewnij się, czy program nie działa na prawach administratora:

-ppm na ikonie Photoshopa z poziomu menu start -> właściwości -> zgodność

Jeśli jest fajeczka przy opcji "Uruchom ten program jako administrator", to odznacz.

ps. niezły zapłon ;p

Opublikowano

Zapłon z tego powodu że potrzebuję avka do cs'a,

A to co napisałeś nie działa, odpalam ps cs4 nic nie ruszam nie mam żadnej warstwy, chcę przesunąć obraz z pulpitu do ps cs4 żeby mi otworzyło bez zbędnego Plik>otworz, a potem znow plik otworz zaznacz(tekstury) i wklejanie do tej warstwy co chce 

graphic.png

Opublikowano

­

Zapłon z tego powodu że potrzebuję avka do cs'a,

A to co napisałeś nie działa, odpalam ps cs4 nic nie ruszam nie mam żadnej warstwy, chcę przesunąć obraz z pulpitu do ps cs4 żeby mi otworzyło bez zbędnego Plik>otworz, a potem znow plik otworz zaznacz(tekstury) i wklejanie do tej warstwy co chce 

Piszesz tak niewyraźnie, bez żadnego ładu i składu, pomijając braku tutaj znaków interpunkcyjnych, że nie dziw się, iż nikt nie rozumie o co ci chodzi.

Chcesz po prostu otwierać pliki poprzez przesunięcie ich z pulpitu, ale ta opcja Ci nie działa, czy jak?

igNMhIy.png

Opublikowano

Tak dokładnie -.-, a napisałem to co zacytowałaś w najłatwiejszy sposób do zrozumienia.

Edycja-preferencje-general tam masz opcje, która ''mówi,, o przerzucaniu bitmap z pulpitu. Powinieneś mieć tą oocje zaznaczoną.

igNMhIy.png

Opublikowano
No widze, że place or drag masz zaznaczony. Zobacz jeszcze, czy nie uruchamiasz photoshopa, jako administrator.

Na niektórych stronach jest napisane, by tą opcje (place or drag) odznaczyć jeśli masz win 7, więc i tego możesz spróbować.

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...