Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odzyskanie e-mailu

Destineke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem ponownie grę w NfsW , lecz mam problem, nie pamiętam emailu do mojego konta , maxymalny poziom i kilkanaście aut chyba jak dobrze pamiętam , kolega podał mi nick kierowcy jaki miałem ... Czy da się jakoś odzyskać te konto ?

Opublikowano

A skąd mamy wiedzieć jaki był twój nick?! w need for speed world gra miliony graczy .. a kont jest miliadry mildiarów .. więc nic nie wiedząc o swoim koncie (pamietając) to możesz zapomnieć 

Ew. możesz poprostu napisać do supportu - btw. spróbuj z tego e-maila jaki masz teraz :x lub poszperaj w zapisanych hasłach w wyszukiwarce :) 

Opublikowano

jednym slowem masz lipe :P

zaloz nowe konto i tyle innego sposobu nie ma jak napiszesz do nich to cie oleja bo kazdy by tak mogl znac kogos nick w grze i pisac ze to niby on i haslo wziac wiec ta metoda odpada sprobuj soie przypomniec jesli nie dasz rady to masz dwie mozliwosci

1. zakoncz gre :D

2. zaloz nowe konto i tyle nic innego nie zrobisz ;)

76561198125755300.png

Opublikowano

Piszę że mam nick kierowcy ale nie mam emailu !

Napisz do supportu. Jeśli znasz nick kierowcy to bez problemu będą mogli dojść do e-mailu. Będzie też potrzebna znajomość konta (kiedy mniej więcej je założyłeś, jakieś pytania szczegółowe + ew. hasło - jeśli znasz). Gdyby pytali Cię o auta, jakie tam były (choć wątpię) - możesz je sprawdzić na NFStimes :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czy ta prośba do supportu polega na zadzwonieniu do nich czy jak?

Bo nie umiem utworzyć tematu,jak pisze wyślij prośbę to pisze ich nr telefonu do nich i że są od poniedziałku do piątku do 21 ... czy to dopiero jutro będę mógł napisać ?

Opublikowano

Czy ta prośba do supportu polega na zadzwonieniu do nich czy jak?

Bo nie umiem utworzyć tematu,jak pisze wyślij prośbę to pisze ich nr telefonu do nich i że są od poniedziałku do piątku do 21 ... czy to dopiero jutro będę mógł napisać ?

http://help.ea.com/pl/

Tutaj piszesz? Jeśli masz tylko numer - to zadzwoń do nich jutro.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...