Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką grę wybrać?

gtforce323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien dylemat w wyborze gry. Mianowicie zastanawiam się nad kupnem kilku gier lecz budżet pozwala na tylko jedną. Moje upatrzone gry to : Fifa 15, Śródziemie Cień Mordoru, Forza Horizon 2, gra która dopiero wyjdzie Assasin's creed Rogue. Którą według was powinienem wybrać? Do wydania mam 200-220 zł jeśli macie jakieś swoje ciekawe gry to możecie pisać, polecać zamiast 1 mogę kupić np 2 w tym budżecie.

Opublikowano

Wszystkie gry świetne, ale powiem Ci tak.

Gram na piratach i nagrałem w ciągu tygodnia Fifę 15, Destiny, Titanfalla, Forze Horizon 2,

I z tych gier gram tylko w fifę, pozostałych nawet nie włączyłem : p

Fifa mega wciągająca, polecam ją :D

A w fifie już 100 meczy ponad zagrane, 3 liga w UT, jak wybierzesz fifę i chcialbys zagrac to pisz :P

Opublikowano

Szczerze wszystkie gry fajne, ale ja bym wziął fife więcej możliwości. Możesz grać na multi, oraz być trenerem klubu i państwa.
Polecam Ci Crysis 3. Moim zdaniem najlepsza gra na multi. Co prawda na jednoosobowym nie ma szału to na multi jest, że tak się wyrażę z*********e.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...