Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy, cebulacy, biedacy !

Piotr Rubik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema na początek chciałbym polecić wam serial Ojciec Mateusz. Bardzo dobry i to Polski serial, w którym ksiądz staje się detektywem.

Siema. Chciałbym się spytać skąd się wzięło przysłowia między innymi "Polska to kraj kwitnącej cebuli" i te inne. Przecież co 3 dom to jest willa. Czy nowy premier Ewa Kopacz przyniesie nam kraj miodem płynący ?

Aa i czemu akurat cebula, a nie marchewka albo pietruszka !

596ba8f4831b6_post-1263170-14130492755257_thumb.jpg

Opublikowano

@Marcoly

Ahhh Testoviron, klasyka kiedyś to jego filmy rządziły wykopem.

Wydaje mi się że min. dlatego że uprawiamy dużo cebuli , a brzmi to lepiej niż np. Polaczki Ziemniaczki c'nie ?xD

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Marcoly

Ahhh Testoviron, klasyka kiedyś to jego filmy rządziły wykopem.

Wydaje mi się że min. dlatego że uprawiamy dużo cebuli , a brzmi to lepiej niż np. Polaczki Ziemniaczki c'nie ? xD

no, odświeżyłem sobie dzisiaj klasyki przy piwku. beka w opór xD

4EKXvGg.png

Opublikowano

Może dlatego że cebula jest tania ;>

niektórzy też mówią "Polaczki-Cebulaczki by chciały wszystko za darmo"

hah cebulandia to jest kurffa Ukraina ;c

Ukraińcowi prędzej podam rękę niż polaczkowi

Opublikowano

do autora, masz właśnie wyżej  typowy  przykład polaka Cebulaka, woli ręki nie wyciągnąć do rodaka ( moze mam upapraną ) ... taki to nawet po papier toaletowy łapki nie wystawi nawet kiedy  wie że i tak obsra sobie gacie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

przecież to polacy wywołali epidemie eboli w gwinei

Zjebany jesteś, rodzice chyba się wstydzą takiego synalka boś taki głupi :(

@top

To tylko stereotyp że polak złodziej , że biedny i kradnie .. cebulakiem może być tylko dresiarz z patologii

Opublikowano

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz? masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie Polaków, naszych rodaków wielkie osoby ,i tak wyjątkowe i ważne bo to nie są jakieś tam osoby że możesz je sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest tolerancja . jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takich dobrych osob jak Polacy . jak można wogóle publicznie zamieszczac takie wpisy na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do Polski nie przyjezdza  ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz obcokrajowcami .wez pomyśl sobie ile Polacy zrobili ,oni byli wielcy a ty kim jestes żeby z nich sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle Polakow naszych ?pomyślałes wogóle nad tym że Polak to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to Polak jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś ludzi jak ty którzy nie wiedza co to honor i ojczyzna ,widac że słuchasz tylko kłamstw , a nie prawdy ,widac nie szanujesz Polski to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim są Polacy jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za takie osoby jak Polacy  bo to świadczy o tym że macie chyba w domu patologie nie chodzi tutaj o tylko o Polske ale wogóle ogólnie o zasady moralnosci ludziekiej żeby mieć jakąs godnosc bo Polak nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak Polak ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i słuchał jego słów sobie to może byś się odmienił .nie lubisz Polski to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi

:D Wygląda na to, że wygrałem temat.

Opublikowano

Nie, nie wygrałeś.

Wygrał słownik ortograficzny. Sam mu go wyślę. Wielki patriota, a podstaw pisowni we własnym języku nie zna.

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz? masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie Polaków, naszych rodaków wielkie osoby ,i tak wyjątkowe i ważne bo to nie są jakieś tam osoby że możesz je sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest tolerancja . jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takich dobrych osob jak Polacy . jak można wogóle publicznie zamieszczac takie wpisy na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do Polski nie przyjezdza  ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz obcokrajowcami .wez pomyśl sobie ile Polacy zrobili ,oni byli wielcy a ty kim jestes żeby z nich sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle Polakow naszych ?pomyślałes wogóle nad tym że Polak to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to Polak jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś ludzi jak ty którzy nie wiedza co to honor i ojczyzna ,widac że słuchasz tylko kłamstw , a nie prawdy ,widac nie szanujesz Polski to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim są Polacy jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za takie osoby jak Polacy  bo to świadczy o tym że macie chyba w domu patologie nie chodzi tutaj o tylko o Polske ale wogóle ogólnie o zasady moralnosci ludziekiej żeby mieć jakąs godnosc bo Polak nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak Polak ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i słuchał jego słów sobie to może byś się odmienił .nie lubisz Polski to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi

Gdzie ten słownik wysłać?

---

Myślę, że cebula i te sprawy wzięły się od ludzi, którzy chcieliby wszystkiego, a nie mają niczego. Próbujący się dowartościować innych ludzi porównują do siebie.

Opublikowano

Niema co się unosić kolego i dyskutować z takimi ludźmi. 99% ,że autor tematu ma 15-16 lat, właśnie wszedł w wiek dojrzewania burzy mu się krew i mózg. Jest zafascynowany "kulturą zachodnią" bo raz pojechał do Berlina/Monachium/Oslo albo Londynu gdzie jego ojciec wysługuje się niemcowi/norwegowi albo angolowi i teraz pluje na kraj ,który go wychował.

Opublikowano

Wygrał słownik ortograficzny. Sam mu go wyślę. Wielki patriota, a podstaw pisowni we własnym języku nie zna.

Gdzie ten słownik wysłać?

Niema co się unosić kolego i dyskutować z takimi ludźmi. 99% ,że autor tematu ma 15-16 lat, właśnie wszedł w wiek dojrzewania burzy mu się krew i mózg. Jest zafascynowany "kulturą zachodnią" bo raz pojechał do Berlina/Monachium/Oslo albo Londynu gdzie jego ojciec wysługuje się niemcowi/norwegowi albo angolowi i teraz pluje na kraj ,który go wychował.

Nie pisalem tego na serio, to takie kopiuj wklej tylko słowo klucz sie zamienia - zamiast Polaków wstaw sobie co chcesz :P Taka karykatura tego co piszą Ci wszyscy pseudo obrońcy.

Oczywiscie, ze wiem, ze temat to prowokacja, autor liczyl, ze rozpeta gownoburze, na szczescie ludzie maja rozum i nie biora takich tematow na powaznie. Przynajmniej taką mam nadzieje.

Opublikowano

kappa

Nick Piotr Rubik, używanie słowa "kappa" wbrew przeznaczeniu i jakaś dupa podniecająca tylko dla gimnazjalisty... Jak ci w końcu c**j obrośnie to wróć dyskutowac na takie tematy, mały gnoju. 

Ukraińcowi prędzej podam rękę niż polaczkowi

Serio, takie cipowate bolszewy miały na mpc moda? ... Przyznaj się, matka ukrainka czy ojciec? Jak to jest być potomkiem bolszewskich śmieci ? :)

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...